164. Бог створив світ – жодна інша планета не може бути заселена людиною

Субота, 13 серпня 2011 р. Божого, 17:00

Навернення, Моя дочко, має стати пріоритетом для Моїх дітей, коли вони розповідають іншим про Мої Послання для світу. Всього лише одна душа в день приносить Мені велику радість, Мої діти, коли інші починають відкривати свої очі на Правду.

Моя улюблена дочко, люди сьогодні настільки зайняті, що в їхньому житті зовсім не залишається часу на молитву. Молитва, Мої діти, може бути короткою або довгою, може бути виражена одним словом або подана у будь-якій іншій формі спілкування зі Мною. Не має значення, де саме людина звертається до Мене. Це може бути вдома, в саду, в машині, на роботі, а також у Моїй Церкві. Не важливо, де ви говорите, але якщо хочете подарувати Мені ще більшу радість, то розмовляйте зі Мною в Моєму Домі.

Багато людей помилково вважають, що Я не можу чути їхніх думок, відчувати їхній біль, смуток чи радість. Невже вони не розуміють, що були створені Моїм Всемогутнім Отцем, Творцем всього сущого? Він, який усе знає, закликає усіх вас, щоб ви зупинилися хоч би на мить. Попросіть Мене про допомогу, щоб Я зміцнив вас. Все, про що прошу вас, це всього лиш про одну мить, той цінний момент, коли ви взиваєте до Мене, щоб Я міг через Силу Святого Духа увійти у вашу душу. Навіть коли взиваєте про Мою допомогу пошепки, ви будете почутими. Якщо ви не звертаєтесь до Мене, Я не можу відповісти, бо Я ніколи не буду втручатися у вашу вільну волю.

Я подібний до батька, який спостерігає за групою дітей, що бавляться. Всі зайняті, біжать, розмовляють один з одним, деякі сміються, а можуть і боротися поміж собою. Більшість дітей відкликаються, коли їх кличуть дорослі. Але деякі з них є впертими, відвертаються і не хочуть робити те, про що їх просять. Деякі діти чуйні. Деякі ні. У деяких дітей, не дивлячись на їх молодий вік, проявляється абсолютна ненависть. І коли Я дивлюся на тих Моїх дітей в сьогоднішньому світі, то бачу ненависть а, навіть гірше, цілковиту байдужість до Мого Існування, Ісуса Христа, їхнього улюбленого Спасителя. Багато з них ненавидять навіть звук Мого Імені.

Часи, в яких ви живете, діти, є свідком неслухняної групи Моїх дітей з низькою дисципліною, які вважають, що світ належить їм, щоб вони мали змогу управляти, контролювати, використовувати, а навіть шкодити іншим так, як їм це пасує. До Отця, Творця всього сущого, виявляють мало поваги. Людина сьогодні настільки зарозуміла, що вважає, ніби походить із ще більш високої ієрархії, ніж Мій Предвічний Отець. Таким чином, вона продовжує шукати більш детальну інформацію про своє походження, хоч Правда вже дана їй і знаходиться перед її очима. Так багато часу витрачається намарно, на даремні заняття, марні мрії, що визріли в умах тих вчених, які горді за свій власний інтелект, який є Даром від Бога Отця, і це означає, що людина вірить, що знайде нові факти щодо свого походження.

Чому ці діти не розуміють, що земля була створена для людини? Жодна інша планета не може бути заселена людиною, бо це не є частиною плану Мого Отця. Якою наївною може бути людина, коли пробує в такий спосіб заповнити духовну порожнечу в своїй душі. Уся пожива і реалізація можливостей може бути її, якщо зупиниться і прийме Правду. Правду про Існування Бога, Предвічного Отця, Творця Всесвіту.

Ваш улюблений Спаситель

Учитель і Справедливий Суддя

Ісус Христос

Bookmark the permalink.