162. Страх перед Попередженням не є чимось, до чого Я заохочую

Середа, 10 серпня 2011 р. Божого, 23:00

Моя ніжно улюблена дочко, темпи глобальних подій, що ведуть до Попередження, в подальшому зростатимуть, як і було передбачено. Молитва, Мої діти, є дуже необхідною зараз, коли Мої послідовники в усьому світі, сповнені Благодаттю Святого Духа, формують Мою Армію. Хоч ця Армія є ще дуже малою і ще багато Моїх послідовників мають зрозуміти, що кожен з них відіграє важливу роль, але Моя Армія зросте і поведе Моїх дітей до самого кінця.

Усі Мої діти повинні зараз почути Мене. За кожен злочин, скоєний у ці часи людиною проти людини, в кожному випадку маєте молитися за винуватців. Закликаю вас зараз до молитви за грішників. Через молитву ви можете прикликати Святого Духа, щоб приніс Боже Світло тим бідним душам. Багато з них є настільки сліпими щодо Правди про Любов Мого Отця, що вони безцільно блукають, занурюючись то в одну, то в іншу кризу, тому кожен, хто входить із ними в контакт, почувається скривдженим. Якщо більшість з вас попросить про Моє Милосердя для тих грішників, то вплив дії злого духа значно послабиться. В цьому, Мої діти, і полягає секрет зменшення ненависті сатани, яка вивергається, наче вогонь з пащі дракона, який намагається поглинути світ своєю ненависною парою.

Він, шахрай, і його демони є скрізь. Через те, що віра Моїх дітей в глобальному масштабі є такою слабкою, злодіяння сатани стиснули людство наче в лещата, з яких йому дуже важко визволитися. Якби Мої діти в усьому світі повірили в Існування Бога Отця Всемогутнього, цього б не сталося. Хватка сатани була б слабшою, якби Мої діти молилися про допомогу і просили Мого Отця про Милосердя.

Молитва є зараз вашим щитом, діти, між теперішнім часом і часом Попередження. Використовуйте молитву для порятунку душ, які знаходяться у темряві. Після Попередження ваші молитви також будуть необхідними, щоб допомогти Моїм дітям зберегти свою відданість Моєму Предвічному Отцю і величати Його Славу.

Терпеливість, щоденна тиха молитва, створення молитовних груп, щоденне відмовляння Вервиці до Божого Милосердя, піст і Святий Розарій до Моєї улюбленої Матері, усе це разом є досконалим засобом для порятунку душ.

Страх перед Попередженням не є тим, до чого Я заохочую. Моліться зараз за власні душі та душі інших через Акт Спокутування перед вашою зустріччю віч-на-віч зі Мною, вашим улюбленим Спасителем.

Я усміхаюся від радості і щастя, коли думаю про момент, коли великий Дар Мого Милосердя відкриється Моїм дітям. Це є поверненням додому, тим, чого не можливо описати. Так буде тоді, коли ваші серця наповняться Моєю Божественною Любов’ю. Ваші душі нарешті стануть просвітленими і приготовленими до Нового Раю на землі. Коли ви об’єднаєтеся зі Мною, Я принесу вам втіху, якої так не вистачало у вашому житті до цієї пори.

Пам’ятайте, діти, про причину, через яку Я зараз спілкуюся зі світом. Нею є Моє прагнення запевнення, щоб усі Мої діти були врятовані від пазурів сатани. Нею є також Моя глибока, незмірна Любов до усіх вас і до кожного зокрема, через яку Я повинен простягнути вам Свою Руку, щоб ви змогли приєднатися до Мене під час вашого приготування до повернення додому, до вашої законної домівки.

Страх не походить від Мене. Я люблю вас, діти. Приношу вам цей славний Дар завдяки Моїй Любові. Радійте, усміхайтеся та вітайте Мене, коли появиться знак на небі. Підніміть свої руки і прославляйте Бога Отця за надану Мені останню можливість спасти ваші душі.

Ваш улюблений Спаситель

Ісус Христос

Цар Милосердя

Bookmark the permalink.