1276. Земля, заражена їхніми злими вчинками, стогнатиме від болю

Понеділок, 24 листопада 2014 р. Божого, 15:30

Моя ніжно улюблена дочко, скільки втіхи Я потребую в цей час, оскільки так багато з вас відпало від Мене. Мої Сльози ллються великими потоками, оскільки армія сатани, заражена одним з найпідліших його демонів, Єзавеллю, спокусила багатьох з тих, які стверджують, що представляють Мене. Як багато вони забули і як мало вони пам’ятають про Мою Обітницю прийти знову.

Час Мого Другого Пришестя вже дуже близький і армія сатани вже зібралася у величезній кількості, готова до битви з тими, кого Я називаю Моїми. Цю нечестиву армію будуть вести Мої вороги і вони робитимуть все можливе, намагаючись змусити світ повірити у їхню брехню. Промовляючи в Моє Ім’я, вони візьмуть із собою святих чоловіків і жінок та стануть силою, з якою не можна буде не рахуватися. Прийняті з великим задоволенням світським світом, вони змінять обличчя землі і викличуть хаос на своєму шляху.

Земля, заражена їхніми злими вчинками, буде стогнати від болю і стане свідком великих потрясінь. Кожен нечестивий акт осквернення, який вони вчинять над Моїм Тілом, проявиться через зміни в кліматі, неврожаї, зміни в атмосфері і потоп такого масштабу, що небагато народів на землі не будуть заторкнуті їхніми вчинками. Мій Отець заподіє їм величезні страждання.

За кожного, кого вони засуджують в Моє Ім’я, вони також будуть засуджені. За кожен акт болю, якого вони завдають Божим дітям, вони будуть страждати від такого ж болю. Пекло, яке вони принесуть мільйонам, потягне за собою кару, подібну до полум’я, що горить щоденно у вічній безодні.

Небесні Брами грюкнуть перед їхнім обличчям і вони будуть кричати в агонії, коли в Останній День будуть засліплені Моїм Світлом. Вони будуть тікати як боягузи, якими вони і є, і намагатимуться знайти сховок від Мого Суду, але не знайдуть місця розради. Засліплені, вони будуть бігти та падати і їм не буде куди податися. І вони залишаться позаду, бо жоден з них не матиме сміливості та сили волі, щоб попросити Моєї Допомоги, тому що вони цілковито відітнули себе від Життя, яке вони могли б мати, але з якого більше не зможуть скористати.

Слухайте Мене зараз, оскільки Я урочисто заявляю, що людина, яка живе за Моїм Словом і яка залишається вірною Мені, немає чого боятися. Людина, яка проклинає Мене і щільно закриває перед собою двері до Мого Царства, буде відкинута.

Ваш Ісус

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.