1270. Бог ніколи не диктував би якогось іншого вчення, тому що Він вже дав світові Своє Слово

FB_IMG_1631543300294

Неділя, 16 листопада 2014 р. Божого, 20:10

Моя ніжно улюблена дочко, сатана є царем брехні, майстром обману і він вільно блукає по землі, щосекунди пожираючи душі. Його сила підживлюється тим, що більшість людей не вірить у його існування. Він заволодів серцями і душами багатьох – саме так він робить свою справу.

Він бреше, щоб тих, кого заражає, заохотити до гріха. Він переконує душу, що гріх є нешкідливим і що допустимо чинити кожен гріх, а особливо той, який з ним [сатаною] пов’язаний. Ці гріхи включають в себе виправдання кожного нечестивого тілесного вчинку – сексуальної розбещеності, аморальності, розпусти і згіршення. Коли людське тіло використовується як засіб для вчинення таких дій, які є ганебними в Божих Очах, то ви будете знати, що це є знаком впливу сатани.

Коли злий дух впливає на душі тих, які є відповідальними за духовний супровід душ у Моїй Церкві та заохочує їх до прийняття гріха, то він це робить в хитрий спосіб. Вас будуть застерігати від засудження грішника, але жодного слова не буде сказано, щоб засудити те, що є гріхом в Божих Очах.

Якщо сатана хоче знищити любов, то він робитиме це, викликаючи розлад у стосунках – він створить у серцях людей ненависть, заповнивши їхні голови брехнею, яка буде підбурювати до боротьби один з одним через конфлікти та війни. Він буде спокушати людину через вплив інших душ, які вже піддалися на його спокуси.

Брехня, богохульство і ненависть – це засоби, за допомогою яких сатана діє, поширюючи своє зараження. Він присипляє душі фальшивим відчуттям безпеки, коли одна людина говорить іншій, що гріх не є проти Божих Законів, бо гріх – це природна річ. Тому Божі діти стають спантеличеними, бо закони, встановлені Богом, були вирвані з корінням і люди не впевнені, яку дорогу мають обрати.

У вас є тільки один вибір. Читайте Найсвятішу Біблію і вона пригадає вам Правду. Саме там можете прочитати її чорним по білому. Якщо ви приймете Правду, що міститься в Святій Книзі Мого Отця і повірите, що Він продиктував Мойсеєві Своїх Десять Заповідей, тоді ви ніколи не повинні приймати будь-яке інше вчення.

Бог ніколи не диктував би якогось іншого вчення, тому що Він вже дав світові Своє Слово. Нічого в ньому не може бути змінено. Людина, яка наважиться змінити його, щоб задовольнити життя грішників, буде винною у страшному гріху і буде страждати, бо це є зневагою Святого Духа.

Ваш Ісус

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.