1205. Я буду втручатися способами, які здивують світ

Четвер, 28 серпня 2014 р. Божого, 20:40

Моя ніжно улюблена дочко, Я знаю Своїх і вони знають Мене. Вони також знають тих, які Мої, так само, як вони знають і тих, які не походять від Мене.

Ті, які є Моїми, мають лагідне серце, сповнене любові до всіх грішників, включно з Моїми ворогами і сповнене смирення, бо знають, що вони є ніщо без Мене. Їхні душі є вільними від злоби, заздрості, ненависті і через це вони страждають. Вони світять подібно маякам, а їхні душі повні Божого Світла. Це те Світло, на яке сатана і кожен впалий ангел націлює всякого роду спокуси. Це ті душі, яких найбільше розшукує злий дух і в часи, які надходять, вони будуть розхитані брехнею. Деякі з них цілковито відпадуть від Правди. Інші будуть дотримуватися її, але робитимуть це з великими зусиллями, в той час як ті, які мають Благодать Божественної Волі Бога в своїх серцях, ніколи не покинуть Правди.

Світ перетвориться на поле великої битви, де буде царювати замішання і саме ці душі, які є від Мене, зіткнуться з найбільшими випробуваннями. Бажанням сатани є відібрати у Мене тих, які знають Мене. Це ті душі, які є найближчі до Мого Серця, тому вони є найціннішим трофеєм. Якщо такі душі впадуть в оману, Мій найлютіший ворог виставить їх напоказ переді Мною. Я буду висміяний через їхню зраду і буду проливати гіркі сльози жалю за цими бідними Божими дітьми. Але знайте наступне. Я буду боротися за ці душі. Я буду втручатися способами, які здивують світ, щоб могти вирвати їх з пазурів обману і вони будуть знати, коли Я буду робити це. В той день Я знову запитаю їх: «Ви Мої чи ні?» Тоді вони дізнаються, що це Я і Я поверну їх до Мого Нового Царства. Ті, які залишаться сильними завдяки своїй непохитній вірі в Моє Святе Слово, будуть вести тих, які є Моїми. Завдяки цим душам – Моєму Залишку – Моє Милосердя пошириться далеко, поза межі виднокола.

Зараз Я взиваю до тих, які знають Мене. Я бажаю, щоби ви кожен день проживали так, немов би завтра не буде. Довіряйте Мені. Просіть Мене про захист і про особливі Ласки під час вашої подорожі до Моєї Нової Ери Миру. Я прийду вам на допомогу кожного разу і виллю на вас надзвичайні Ласки. Тоді ви вже не будете нічого боятися, бо будете знати, що Я йду поруч з вами. Я буду тримати вас за руку і вести до Прихистку Мого Миру і Моєї Великої Слави.

Прийдіть до Мене і не бійтеся, бо світанок Мого Великого Дня надійде несподівано і раптово, і ви не проллєте більше жодної сльози, бо будете з’єднані з Божественною Волею Бога навіки.

Прийміть Мою Любов, Моє Благословення і Моє Велике Милосердя, бо якщо ви зробите це, тоді ви зможете по-справжньому стверджувати, що ви є Моїми.

Ваш Ісус

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.