1176. Бог Отець: Коли встановиться Моя Воля – запанує мир

П’ятниця, 18 липня 2014 р. Божого, 15:52

Моя найдорожча дочко, світ є Моїм, а Я належу всім Моїм дітям. Я Є ваш.

Моє потомство зіткнеться з великим потрясінням, бо Я посилаю Своїх ангелів, щоб привести Моїх вірних і все зло найближчим часом буде вигнане. Я буду знищувати Моїх ворогів доти, доки не зітру всі сліди болю і смутку, які переживає людство. Більше ніяких сліз, більше ніякого горя, більше ніякого болю, бо вся Влада належить Мені.

Мій План вже реалізовується, хоч небагато людей буде це усвідомлювати. Але Я кажу вам наступне. Витріть ваші сльози. Не бійтеся Мого Втручання, бо Моя Воля невдовзі поєднається з волею Моїх дітей. Коли встановиться Моя Воля, мир запанує не тільки у ваших серцях, але і на землі, так як на Небі. Довіртеся Мені.

Не бійтеся Моєї Руки, бо тільки ті, які цілковито відкинуть Мене, будуть страждати. Я не бажаю помсти і Я проникну в серця навіть тих, які проклинають Мене. Моє Милосердя означає, що дуже небагато захочуть бути відокремленими від Мене, коли Я дам пізнати Себе через Мого Сина, Ісуса Христа. Слабкі стануть сильними. Боязливі стануть сміливими, а ті, які з ненавистю у серцях, будуть проникнуті Моєю Любов’ю.

Я люблю і бажаю усіх Моїх дітей і тому Я поверну Собі Моє Царство з якомога меншою кількістю страждань.

Будь ласка, довіряйте Мені цілковито. Бо вже близький той день, коли на землі буде панувати тільки Світло Моєї Божественності і увесь мир буде вашим.

Ваш Предвічний Отець

Бог Всевишній

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.