1145. Віра духовенства буде топтатись найбільшим ворогом Бога, який коли-небудь ходив по землі – антихристом

Субота, 7 червня 2014 р. Божого, 20:00

Моя ніжно улюблена дочко, дух Істини, який панує у Моїй Церкві на землі, повинен підтримуватись, розвиватись і підтримуватись тими Моїми висвяченими слугами, яким Я довірив турботу про всіх Божих дітей.

Священики в Моїй Церкві невдовзі зіткнуться зі змінами, які призведуть до того, що багатьом з них стане дуже важко відстоювати Моє Слово. Все, що не є від Мене, буде представлене їм зрадниками, які є посеред них.

О, як Я бажаю принести їм потіху і Я дуже хочу зробити все, що є в Моїх Силах, щоб наповнити їхні душі Вогнем Святого Духа. Я робитиму це для того, щоб вони залишилися уважними, спокійними і не мали сумнівів, коли їх попросять взяти участь у вченні, яке буде не від Мене. Як захисники Мого Слова, вони мають бути готові залишатися вірними Мені. Однак їх будуть переконувати прийняти нову інтерпретацію Мого Слова і це призведе до серйозного відступництва. Якщо вони поведуть в оману і до вчинення богохульства невинні душі і тих, які віддані Мені, то вони будуть винні у прийнятті вчення Пекла. І за це вони пізнають, як це є відчути Гнів Мого Отця.

Священики, які є Моїми, повинні відновити свої обіти любові, милосердя і чистоти, якщо вони хочуть залишитися в Стані Ласки, щоб служити Мені, так як вони зобов’язалися служити в Моє Ім’я. На жаль, сила зла, яка запанує над ними, буде такою, що багато відчують, що тиск, який чинитиметься на них, буде надто важким, щоб вистояти. Інші приймуть нове вчення і стануть частиною нового односвітнього священства, яке невдовзі буде проголошене – в якому вони більше не будуть служити Триєдиному Богу. Тоді вони поведуть багато душ у відступництво. Лише деякі з них залишаться вірними Мені і будуть втішати тих християн, які ніколи не відхилилися від Правди. Ті, які зрадять Мене, самі стануть жертвами антихриста і його армії, які будуть переслідувати їх в той спосіб, що поки вони не укладуть угоду зі звіром, вони будуть відкинуті як злочинці і звинувачені у злочинах, подібних до зради.

Вірні потішатимуть один одного і через Мою Ласку їм будуть надані Дари від Бога, необхідні для захисту від переслідування, в тому числі Печать Бога Живого, що дозволить їм здолати спротив, з яким вони зіткнуться, коли до християнства буде жорстоке ставлення. Ті, які є для Мене і в Мені, відчують у своїх серцях велику мужність, бо вони будуть здатними відрізнити Духа Істини від духа зла. І протягом усього цього часу віра духовенства буде топтатись найбільшим ворогом Бога, який коли-небудь ходив по землі – антихристом. Він спокусить їх і затягне у великі тенета обману та відчаю. Його вплив на них буде подібний до великої темряви, яка зійде на них і погасить Світло у їхніх душах і багато після цього продадуть свої душі сатані.

Всі ці події звучать так, ніби має настати великий галас, як гуркіт грому, але звір не буде так діяти. Ні, його місія буде виглядати як велика євангелізація світу, яка буде проявлятися у різний спосіб. Вона буде виглядати настільки привабливою, що не тільки висвячені слуги, Божі світила, вибрані для провадження Його народу на землі до святості, впадуть жертвами обману. Вороги Бога також приймуть новий євангельський рух, який буде проголошений в кілька етапів і без особливої помпи, бо це тільки створило б надто багато запитань.

Буде введено нове законодавство, яке, як виглядатиме, поліпшить життя бідних у світі. Потім буде проводитись уніфікація країн через їхні банки, бізнес, дружні альянси у випадку майбутніх воєн, через політику і врешті через релігію. Перші кроки вже зроблені, а той план узгоджувався понад сім років в найменших деталях.

Все, про що Я вас прошу, це залишатись насторожі і молитися за всіх Моїх священиків, щоб вони зберегли Ласки, якими Я обдаровую їх, щоб вони служили Мені і могли зберегти правдиву віру.

Тільки Правда є вічна.

Тільки Правда Мого Слова буде підтримувати життя – життя душі, а також життя цієї землі.

Брехня, представлена як Правда, походить від сатани, який засуджений навічно. Ті, які ідуть за ним, пристосовуються до його шляхів і стають його слугами, занурюються в темряву і знаходяться в серйозній небезпеці.

Тільки Правда врятує вас. Я Є Правда. Ідіть тільки за Мною, бо ніщо інше не може принести вам любов, мир, вічну радість і щастя. Тільки ідучи за Мною і Моїм Святим Словом – таким, як Я дав його світові і яке не було підроблене – ви можете бути врятовані.

Ваш Ісус

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.