1109. Я не дозволю тим з вас, які прийдуть в Мій Новий Рай, пережити біль фізичної смерті

Середа, 23 квітня 2014 р. Божого, 15:30

Моя ніжно улюблена дочко, багато людей помилково вважають, що Мої Попередження для людства викликають почуття відчаю та зайвої тривоги. Це є зрозуміло, але знайте наступне. Майбутнє світу – приголомшливе, Славне в усіх відношеннях. Підготовлений для вас Рай наповнив би вас благоговінням, подивом і великим почуттям хвилювання, якщо б Я показав вам хоч один його проблиск. Через те, що людина має страх перед невідомим і невпевненість у Моїй Обітниці принести Вічне Життя кожному з вас, тому це є важким для багатьох тих, які намагаються підготуватися до Мого Царства.

Мої улюблені послідовники, Моя заповітна малеча, будь-ласка, знайте, що Я не дозволю тим з вас, які прийдуть у Мій Новий Рай, пережити біль фізичної смерті – це є Мій Дар для цього благословенного покоління. Цей перехід зі світу, в якому ви живете сьогодні, в Мій Новий Рай відбудеться в мить ока – такою великою є Моя Любов до вас. Перед тим Великим Днем Я повинен підготувати вас, щоб ви всі успадкували Моє Царство. Я не повинен піддавати вас тим випробуванням, які ви зараз переживаєте, ані тим, які ще мають надійти – це правда. Однак Я повинен підготувати тих багатьох людей, які не надають достатньо уваги Моєму Слову і Моєму Милосердю. Як Я можу очистити вас, якщо Я не пригадаю вам Правди? Тільки Правда визволить вас з кайданів, які зв’язують вас зі злим духом, який використовує кожну можливість, щоб відтягнути вас від Мене. Він знає, що якщо ви не відповісте на Мій Заклик, щоб осягнути своє законне спадкоємство у Моєму Царстві, то він переможе. Тоді ви, введені ним в оману, не будете здатними примирити свою душу з Моїм Божим Милосердям.

Тільки ті, які ідуть крок в крок за Мною до Раю, отримають Вічне Спасіння. Будь ласка, будьте терпеливі. Будьте уважні до Мого Заклику. Не відпихайте Мене, коли Я намагаюся звернутися до вас через ці Послання. Навчіться довіряти Мені через Моє Святе Слово, яке ви вже знаєте з Книги Мого Отця.

Коли Я говорю про зло, Я просто відкриваю вам обман, з яким вам доведеться зіткнутися. Проблема з обманом полягає в тому, що він засліплює вас на Правду і змушує вас дрейфувати до визнання такої віри, яка втягне вас у фальшиве вчення. Якщо це нове вчення не шануватиме Мене, Ісуса Христа, то ви можете бути впевнені, що воно не продиктоване Святим Духом.

Дозвольте вашим серцям бути спокійними, а вашій довірі бути дитячою і просто любіть Мене так, як Я люблю вас. Ніколи не опирайтеся Моєму Милосердю, ніколи не бійтеся Мене, ніколи не зліться на Мене, особливо тоді, коли ви страждаєте в цьому житті. Бо невдовзі Я заберу вас додому. Як тільки настане світанок того Великого Дня, світ народиться і нове, дивовижне життя чекатиме на вас і на всіх ваших близьких. Всі ви будете зв’язані зі Мною, без жодного ворога в полі зору – без страху небезпеки або будь-якого страждання. Тоді чого ж боятися Мого Царства? Воно принесе вам щастя і любов, яких ви шукаєте впродовж усього свого життя на землі – але які ніколи дійсно не справджувалися, незалежно від того, як сильно ви прагнули отримати ці Дари.

Моїм Найбільшим Даром для вас є Вічне Життя. Очікуйте на Мій Дар без страху. Натомість очікуйте з любов’ю і з нетерпінням на Моє Нове Царство, бо є на що очікувати.

Ваш Ісус

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.