1095. Мій заключний План зібрати Мою Церкву в Моєму Прихистку незабаром має бути виявлений

Субота, 5 квітня 2014 р. Божого, 18:15

Моя ніжно улюблена дочко, Я бажаю дати мужність і силу духа кожному з вас, кому був даний Дар Проникливості визнати Мій Голос, оскільки Я промовляю до світу через ці Послання.

В той час як ви, Мій Залишок, крокуєте вперед в єдності з Моєю Церквою на землі, ви невдовзі побачите, як багато людей відходять від Святих Таїнств. Це вас засмутить, а потім стане мукою, бо невдовзі Таїнства будуть осквернені і вони більше не будуть тими Таїнствами, які Я дав світові. Ви не повинні марнувати часу, якщо дійсно вірите, що це Я промовляю до вас. Ідіть – і зберіть Моїх священиків і тих, які відповідають на Мій Заклик. Потім підготуйтеся на прийдешні роки, щоб вони могли годувати Мою паству Поживою Життя, коли не залишиться жодних слідів Моєї Присутності.

Коли все, що є від Мене і все, Ким Я Є, викинуть з Моїх церков, залишиться тільки те, що буде походити від усього, чим Я не є. Втілений диявол увійде до Моєї Церкви і заразить кожного, хто поклониться йому і вшанує його. Він пожере душі на вічність і ви повинні повсякчас залишатися насторожі у ці часи, які наближаються. Не залишайте себе відкритими на єресь, яка вторгнеться в Мою Церкву як зсередини, так і ззовні. Ви зараз готуєтеся і тому ви повинні дотримуватися всього, що Я вам скажу, щоб змогти рятувати Мою Церкву від Моїх ворогів настільки, наскільки зможете.

Мій заключний План зібрати Мою Церкву в Моєму Прихистку незабаром має бути виявлений. Коли Я навчатиму вас, ви будете потребувати великої сили і витривалості, тому що вашим супротивником буде антихрист – а його армія, на жаль, буде більшою, ніж Моя. І тому це буде лякати вас – але знайте наступне. Він не матиме за собою Божої Сили і ніколи не здолає вас, якщо ви залишитеся вірними Моєму Слову.

Ідіть в мирі і очікуйте Моїх настанов.

Ваш Ісус

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.