85. Важливість посту і самозречення

понеділок, 16 травня 2011 р., 11:30

Моя улюблена дочко, ти нарешті зрозуміла, що без Мене ти є ніщо. Саме завдяки Моїм Ласкам ти отримуєш життя в Царстві Мого Отця. Без Моєї Присутності у твоєму житті воно буде безплідним і позбавленим будь-якого реального сенсу. О, як Я хотів би, щоб всі Мої діти зрозуміли те життя, яке Я можу їм принести, особливо через Таїнство Святої Євхаристії. Бо тільки коли ви приймаєте Мене в свої слабкі душі через Божественні Хліб і Вино, ви по-справжньому відчуєте Мою Любов. Ця любов зміцнить вас не тільки в душі, але й в розумі. Моя Присутність піднесе вас, щоб ви стали Моїми справжніми послідовниками.

Мій послідовник, який не приймає Мене регулярно через це Найсвятіше Таїнство, буде подібний до посудини, яка наповнена тільки на половину. Вам потрібне Моє Тіло і Кров, яка була пролита за всіх вас, щоб наповнити вас Моєї Істинною Присутністю. Бо без цього ви будете неспроможні знайти справжню силу, щоб проголошувати Мою Славу в повній мірі.

Діти, ви повинні зрозуміти, що віра в Моє Існування є лише частиною вашої духовної подорожі. Ви потребуєте зрозуміти набагато більше. Тільки через відречення від тілесних задоволень ви дійсно будете задоволені. Зважаючи на той факт, що сатана керує людиною через спокуси тіла, ви також повинні відмовляти йому в доступі до тих задоволень, яких ви можете шукати. Піст є одним з найпотужніших способів позбавити вашу душу від сатани і його демонів. Так небагато людей у світі є в стані зобов’язатися до цієї жертви, хоч це є так просто і не завдає шкоди вашому здоров’ю. Один день посту в тиждень принесе вам особливі Ласки. Роблячи малі жертви на Мою честь, вашого Божественного Спасителя, ви не тільки врятуєте душі, але й наблизитеся до Мене. Інші жертви, через які ви відрікаєтеся від світських благ, також наблизять вас до Мого Найсвятішого Серця.

Життя, Мої діти, не повинне бути тільки гонитвою за матеріальними речами, якщо вони зайві для ваших реальних потреб. Приймаючи прості потреби і присвячуючи свій час Мені, ви відчуєте справжнє задоволення. І не тільки це, але й вперше в житті ви пізнаєте значення справжньої свободи. Пам’ятайте, сатана контролює людину через бажання тіла, включаючи їжу, одяг, секс, будинки, машини, вихідні дні, розкішне життя, музику, алкоголь та ідолопоклонство відомим людям. Визнавши, що це просто ілюзії, ви зрозумієте, що ваш час на землі не має бути витрачений на такі марні заняття.

Ваш час на землі, діти, є всього лиш частиною вашої подорожі у Вічність. Життя іншого роду триватиме для вас після смерті. Незалежно від того, чи люди вірять в Бога, Предвічного Отця чи ні, їхня душа і надалі існуватиме після смерті. Шукайте зараз Світла, щоб ваша душа відчула справжнє щастя у Вічності і піднесене місце в Раю. Для того, щоб досягти цього рівня духовної святості, будь ласка, робіть тілесні жертви, поки ви ще живі на землі. Жертвуйте також всі ваші страждання в своєму житті за загублені душі і ви пожнете плоди, які очікують вас в наступному житті.

Ваш люблячий Спаситель
Ісус Христос

 

 

Аудіозапис

 

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.