• Прохання про молитовне чування!

    Існує велика потреба в молитві, щоб захистити цю Місію Спасіння від подальших нападів сатани, щоб врятувати душі від прокляття і для того, щоб Залишкова Aрмія об'єдналася і зміцнилася Благодаттю Божою. Ось 6 інструкцій, надісланих від страждаючої душі в Святе Ім’я Ісуса: (читати далі на сторінці в категорії)

70. Піднімись проти нападів сатани

Середа, 20 квітня 2011 р. Божого, 17:45

Моя дочко, в даний час, кожної години дня, твоя віра постійно випробовується під натиском сторонніх осіб, щоб змусити тебе відкинути ці Послання. Так буде відбуватися завжди. Надійшов час, щоб ти звикла до цієї муки. Ти можеш бути впевненою, більш ніж будь-коли, що ці Послання є справжніми і походять від Мене, Божественного Спасителя людства, Ісуса Христа.

Мене засмучує, коли Я бачу віруючих, зокрема тих, хто перебуває під впливом шахрая, відкидаючи Моє Найсвятіше Слово, що надається світові, щоб світ міг стати свідком Мого Слова.

Моя дочко, ти зараз є в стані вільно ігнорувати всі голоси, які стверджують, що говорять з владою, даною їм через Божественні джерела. У світі зараз присутні багато фальшивих пророків, які не є тими, за кого себе видають. Як Я вже казав тобі раніше, слухай лише Мій Голос. Ти не потребуєш схвалення інших для того, щоб продовжувати цю священну Працю. Зміст цих святих Послань з часом буде визнано. Ти не маєш права дати себе звести тим зле поінформованим душам, які думають, що натхненні у Божественний спосіб, але насправді так не є. Не повертайся до брехні, яка буде атакувати твої вуха зі сторони шахрая, сатани. Він, Моя дочко, хоче зупинити цю Працю і чинить все, щоб перешкодити тобі у виконанні цієї Місії.

Піднімися зараз і говори з владою Святого Духа, яка була тобі уділена, Моя дорога дочко. Ти є вибраною посланницею, щоб донести, як Я вже говорив, найбільш важливі Послання для людства у ці часи. Ти робиш Мене таким щасливим через силу і відвагу, проявлену перед обличчям атак, які маєш зносити з рук сатани. Пам’ятай, ти повинна прийняти цю Працю зі смиренням, якого очікую від тебе. Прийми Мене в своїй душі зараз і кожного дня для додаткових Ласк. Я люблю тебе, Моя дочко. Небо радіє з твоєї швидкої відповіді на Мою Пресвяту Волю.

Твій Спаситель

Ісус Христос

Bookmark the permalink.