7. Попередження про Пекло і обітниця Раю

субота, 13 листопада 2010 р., 3:00

Моя улюблена дочко, ти пройшла через жахливе переслідування, яке Я допустив, щоб звільнити твою душу від мук Пекла. Зараз ти вільна і твій дух дозволить тобі поширювати Моє Слово, щоб людство могло бути звільнено від страждання, яке на нього очікує, якщо воно буде настільки нерозумним, щоб піддатися злому духові.

Ти Моя дочко, була послана від самого початку. Я роблю тебе сильнішою весь час, впродовж всього лише декількох днів. Як думаєш, якою ти будеш через тиждень, рік або два? Воїном, відважним до кінця, ти працюватимеш разом зі Мною для того, щоб очистити душі Моїх ніжно улюблених дітей, до яких Я маю глибоке і абсолютно любляче Cпівчуття. Любов тече по Моїм Венам, наче ріка. Моє співчуття ніколи не  вичерпується, незважаючи на те, що вони повертають в іншу сторону.

Я врятую їх від мук Пекла

Скажи їм, Моя дочко, що Я врятую їх від мук Пекла. Я потребую, щоб вони звернулися до Мене в своєму безрадісному, заплутаному стані. Існує лише один шлях до любові і миру. Це буде в Моєму Новому Раю, коли Небо і земля стануть одним. Хіба вони не знають цього? Хіба вони ніколи не чули про Мою давню Обітницю? Обітницю Вічного Життя, де вони – усе людство, яке звернеться до Мене – буде піднесене тілом, розумом і душею до Нової Землі і Неба, коли вони об’єднаються ще раз в Раю, так давно обіцяного дітям Мого Отця.

Повірте. Я благаю вас. Подумайте. Якщо ви ще ніколи не стикалися зі Святим Письмом, тоді поставте собі це просте запитання. Якщо ви відчуваєте любов у своїх серцях, як думаєте, звідки вона походить? Це та любов, що змушує вас почуватися ніжними, смиренними, сумуючими, вільними від всякого егоїзму? Якщо так, тоді це – любов, яку Я обіцяю всім Своїм дітям, які повертаються до Мене.

Як світські амбіції залишають вас порожніми

Це важко, Я знаю, Мої дорогі діти, вірити в світ, який відрізняється від того, в якому ви живете. Пам’ятайте, що цей світ був створений Богом, Предвічним Отцем, потім цей світ був забруднений діяльністю шахрая. Він, сатана, надзвичайно хитрий. Ви, Мої діти, повинні обов’язково знати, що світські амбіції, які для вас є ненаситними, не задовольняють вас. Ви відчуваєте порожнечу, яку не можете пояснити або зрозуміти. Чи не так? І тоді ви  прагнете більшого і більшого. Однак ви все ще  незадоволені, коли відчуваєте, що маєте бути задоволеними. Чому це так? Чи ви заглянули у свої серця і запитали чому? Чому? Відповідь дуже проста.

Бог створив людство. Людство було спокушене сатаною. Сатана існує в цьому прекрасному світі, який створив Мій Предвічний Отець з Чистої Любові. На жаль, він, сатана, буде існувати аж до Мого Другого Пришестя. Він буде викритий у своїй чистій брехні і обмані, яку проявляв у Моїх дітях. На той час, для багатьох Моїх дітей буде занадто пізно, в тому числі для тих, хто невпевнений, або вагається у вірі в Божественне вище творіння Царства Мого Отця.

Не відкидайте Мене

Послухайте! Я – Ісус Христос, Спаситель, був посланий, щоб дати вам усім другий шанс, щоб увійти в Царство Мого Отця. Почуйте зараз Мою Обітницю. Послухайте Мій Голос, посланий Божественною благодаттю через візіонерів і пророків у сучасний світ і зрозумійте, що всі Мої діти рівні в Очах Мого Отця.

Ті, які йдуть за Ним – благословенні, хоч терплять муки за душі, які не вірять і відмовляються слухати. Бог створив світ. Він не з’явився нізвідки. Людина не винайшла і не могла винайти такого чуда, якого наука ніколи не зможе пояснити. Божественна надприродність ніколи не може бути правдиво зрозумілою, доки всі Божі діти не підкоряться розумом, тілом і душею Чистій Любові, яку Я пропоную.

Будь-ласка, Я благаю усіх вас, не відкидайте Свого Творця. Будь-ласка, не слухайте брехню шахрая, який вводить вас в оману, промовляючи до вас через масонські ложі, ілюмінатів, лжепророків, через дивні і цілковито злі секти, що розвинулися завдяки людській наївності.

Сатана реальний

Людство слабке. Навіть найсвятіші Мої послідовники стають жертвами постійних спокус диявола. Проблема в тому, що вони, ті, які шукають задоволень, не вірять, що він реальний. Інші знають, що він реальний і що він існує. Вони є тими, які завдають Мені найбільше горя.

Рани наново відкриваються і ятрять

Я страждаю до такої міри, що ті Рани, які були заподіяні Мені під час страхітливого Розп’яття, якому Я піддався, наново відкриваються і ятрять, залишаючи Мене в найбільш болісній агонії Тіла, Душі і Божественності. Однак Я ніколи не відмовлюся від любові до усіх вас.

Я закликаю вас з Небес в Ім’я Мого Предвічного Отця, який створив кожного з вас з Чистої Любові, щоб ви були стійкими. Відкиньте сатану. Повірте, що він існує. Визнайте, що він існує. Відкрийте свої очі. Хіба ви не бачите спустошення, яке він чинить у вашому житті? Чи ви сліпі?

Послання багатим

Багатим кажу: зупиніться, задумайтеся і запитайте в Бога хоч на мить, чи ваша роль в житті за Божими Заповідями вам подобається? Як відчуваєте, чи правильно це? Чи ви відмовилися від Мене через земні надмірності? Ці самі надмірності і задоволення залишають ваші серця порожніми. Ви будете знати у своїх серцях, що це неправильно. Проте ви будете надалі прагнути щораз більше порожніх, однак захоплюючих обіцянок, які ви отримуєте від шахрая в обмін на ваші душі.

Послання до тих, які прямують за ілюмінатами

Я благаю усіх вас, особливо тих Моїх дітей, які були втягнуті до ілюмінатів та інших подібних злих організацій. Перебуваючи там, ви приречені на вічне прокляття. Хіба ви не розумієте, що те, що вам було обіцяно в обмін на вашу душу, є брехнею, віроломною і страхітливою брехнею. Ви ніколи не отримаєте тих дарів, обіцяних цим зловісним посланником з глибин пекла. Як ваш Спаситель, Я віддав на Хресті Моє Життя, щоб врятувати вас. Будь-ласка не дозвольте Мені втратити вас зараз. Я плачу, коли благаю вас в останній раз не відкидати Мене на користь шахрая.

Я пробачу всім, які покаються

Я не можу втручатися у вашу вільну волю, тому що це один з Дарів, який ви отримали при народженні в Світлі Бога. Невдовзі Я прийду, як це і було пророковано в Писанні, дуже скоро,  швидше, ніж будь-хто може зрозуміти. Світ зануриться в темряву і відчай. Однак Я пробачу всім і кожному з Моїх дітей негайно в момент Сповіді, коли їхні гріхи будуть відкриті їм, незважаючи на те, наскільки вони образливі.

Вони увійдуть до Раю з тілом і душею, коли Небо і земля стануть одним, де всі ви будете жити у Вічності зі своєю родиною на віки віків.

Обітниці, які пропонує Рай

Ніяких хвороб, зіпсуття тіла, жодного гріха – тільки любов. Це Обітниця Мого Раю. Нікому нічого не бракуватиме. Кожен житиме в гармонії, радості і любові.

Реальність Пекла

Не відкидайте цього життя заради життя, яке вам було обіцяне сатаною! Він бреше вам. Якщо ви йдете шляхом, який Бог чи Я, Ісус Христос, ваш Спаситель, не поділяємо, тоді ви є на шляху до вічного прокляття. Ви кричатимете від жаху, коли усвідомите, що помилилися. Тоді ви будете благати про Милосердя, будете роздирати своє обличчя, будете рвати на собі волосся, але оскільки ви маєте вільну волю, Дар від Мого Отця, то вона не може бути відібрана у вас. Якщо ви оберете фальшиву дорогу, тоді будете страждати від прокляття і будете вічно горіти в Пеклі. Це дуже реально.

Найбільше прокляття – коли ви знаєте, що ніколи не побачите Обличчя Бога

Найбільше прокляття –  вкінці усвідомити, що Бог є. Те, що Я, ваш Спаситель, Ісус Христос, насправді Існую, і на цьому етапі не буде вже жодного способу, щоб врятувати себе. Ваша родина може дивитись на вас по іншу сторону. Коли це станеться і ви усвідомите собі страшну Правду, буде вже занадто пізно. Запам’ятайте ці слова.

Найбільше прокляття – це коли ви знаєте, що ніколи не побачите Обличчя Отця. Це буде найбільша мука, яка залишиться з вами назавжди в пекельному вогні, де біль постійний і невпинний. Замість того, щоб втішатися раєм, обіцяним вам через брехню шахрая, ви закінчите в страшних коридорах Пекла. Воно є дуже реальним і означає вічні страждання.

Будь-ласка, усі ви, які не вірите, що Я спілкуюся з людством, благаю вас, моліться до Мого Найсвятішого Серця. Моліться до Мого Божого Милосердя о 15:00 кожного дня. Я відповім на ваші прохання з любов’ю, яку ви відразу ж відчуєте. Тримайтеся за Мою Руку, діти. Не відпускайте. Я люблю всіх вас так сильно, що віддав за кожного з вас Моє Життя, щоб ви могли бути врятованими.

Цього разу Я приходжу судити. Хоч Я так сильно люблю вас, Я не можу втручатися у Дар вільної волі, яким вас обдарував Мій улюблений Отець. Сподіваюся, що ви нарешті прислухаєтеся до Мене через Моїх сучасних візіонерів і пророків. Пам’ятайте, що Правда є тією дорогою, яка приведе вас до Вічного Спасіння і Нового Початку, коли Рай повернеться на землю.

Брехня сатани

Брехня, незалежно від того наскільки спокуслива, вона лише брехня. Брехня має на меті вкрасти Мої улюблені душі, які не зможуть бути звільнені через Мого Отця, Сотворителя і Творця землі.

Ваш Божественний Спаситель
Ісус Христос

 

Аудіозапис

 

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.