858. Загляньте під маску гуманізму і ви не знайдете ознак Бога

Субота, 27 липня 2013 р. Божого, 19:22

Моя ніжно улюблена дочко, Моє бажання полягає в тому, щоб усі Мої улюблені послідовники сильно молилися, щоб відвернути шкоду, завдану душам через зростання атеїзму. Атеїзм не завжди себе виявляє. Дуже часто люди, які з різних причин вирішили більше не вірити в Бога, створюють заміну.

З огляду на свою сутність, людина повинна шукати причину, щоб виправдати своє існування. Прокляття гуманізму полягає в тому, що він возвеличує людину в очах людини. Згідно з гуманізмом, потрібно передусім забезпечити потреби людини. Багато людей плутають гуманізм з християнством. Коли хтось проголошує важливість мирських благ в житті людини за будь-яку ціну для того, щоб уникнути страждань чи бідності, то легко припустити, що це є одна з форм любові до ближнього. Якщо ви кажете, що хочете покласти край бідності, безробіттю та іншим нещастям, багато хто подумає, що ви говорите в Ім’я Бога.

Загляньте під маску гуманізму – і ви не знайдете ознак Бога, ані також не почуєте згадки про Його Ім’я. Ті, які живуть за принципами гуманізму, не люблять Бога. Вони люблять лише себе. Вони також вважають, що важливим є лише добробут людства, зазвичай у формі світських речей, як засіб для досягнення мети.

Хоч те, що розглядається як турбота про потреби людини, може виглядати як доброчинна діяльність, та однак ніколи не можна заміняти Бога, ставлячи на перше місце людські потреби. Коли ви це робите, то ображаєте Бога. Хоч гуманізм має усі зовнішні ознаки любові до Бога, насправді він є не тим, чим здається. За маскою любові ховається любов до себе. Людина помре, її тіло перетвориться в порох, а її душа житиме далі, проте в гуманізмі ви вважали б, що людина безсмертна.

Будьте обережні, коли приймаєте гуманізм, бо коли ви це робите, то відтинаєте себе від Мене.

Ваш Ісус

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.