456. Вільна воля не може бути у вас відібрана. Я не можу вимагати, щоб ви йшли за Мною

П’ятниця, 8 червня 2012 р. Божого, 19:05

Моя ніжно улюблена дочко, багато хто, читаючи ці Мої Святі Слова, які даються людству з любов’ю, неправильно розуміє Мої наміри.

Моя Обітниця, як Сина Людського, полягає у порятунку всього людства.

Моє Розп’яття на Хресті не було лише моментом в часі чи моментом в історії.

Ця Жертва була складена для того, щоб уділити кожному з вас, навіть сьогодні, Дар Вічного Життя.

Це є урочиста Обітниця. Життя в майбутньому світі, Моє Царство на землі, є для кожного.

Я приходжу зараз, щоб підготувати вас.

Я вже говорив вам раніше, що хоч приходжу попередити вас про небезпеки, пов’язані з відкиненням Мого Вчення і Десяти Заповідей, встановлених Моїм Предвічним Отцем, Я не можу наказати чи вимагати від Божих дітей, щоб вони Мене слухали. Бо все людство отримало особливий Дар, так як і ангели в Небі – Дар вільної волі.

Вільна воля не може бути у вас відібрана. Я не можу вимагати, щоб ви йшли за Мною.

Я можу попередити вас, вказавши вам на ваші помилкові шляхи, але Я не можу вимагати, щоб ви відповіли на Мій заклик.

Я можу тільки просити.

Вільна воля, хоч вона є Даром, може бути і перешкодою, якщо буде використана сатаною для того, щоб посіяти у вашому розумі неправду.

Він може висувати вимоги, дуже насильницькі за своїм характером, і з якими вам буде дуже важко боротися, такою є його сила.

Моя терпеливість в Кінці Часів буде піддана випробуванню, як ніколи раніше.

Незважаючи на Мою Смерть на Хресті, під час якої Я віддав Своє Життя з любові, щоб врятувати кожного з вас, багато хто з вас забув, що насправді означає ця Жертва.

Якщо Я віддав Своє Життя за спасіння людства, то чому Мої діти не слухають?

Якщо вони не хочуть слухати Мене зараз через ці Послання, то це є їхнім вибором, який вони приймають, керуючись власною вільною волею. Тоді чому вони продовжують помилково інтерпретувати і перекручувати зміст Святої Біблії?

Незважаючи на це, як сильно Я є відкинутим, Я ніколи не знехтую Своїм обов’язком застерігати вас перед небезпеками, які наближаються.

Небезпеки, про які Я кажу, це не тільки лиха, заплановані нечестивими учнями сатани щодо ваших народів: контроль ваших грошей, вашої їжі чи людського життя.

Ні, небезпека, щодо якої ви маєте бути свідомими, це понад усе небезпека втратити душі на користь сатани і його впалих ангелів.

Те, чи ви послухаєте зараз Мого Слова, залежить виключно від кожного з вас.

Все про що Я вас прошу, це щоб ви слухали Мене. Якщо ви відмовляєтесь Мене слухати або якщо ви не приймаєте особливі Ласки, які Я уділяю вам зараз, то це означає, що ви, можливо, не є належним чином озброєні, щоб врятувати свою душу від звіра.

Я благословляю вас усіх. А тих, які дезорієнтовані, Я наполегливо прошу вибрати собі молитви, які даються вам через ці Послання.

Вони допоможуть вам відповісти на Мій Заклик з Небес.

Ваш Ісус

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.