1230. Відкладіть вашу зброю, тому що вона буде розбита на дрібні шматки

Четвер, 2 жовтня 2014 р. Божого, 23:15

Моя ніжно улюблена дочко, Мої вороги можуть зневажати Моє Слово – Правду – але прийде день і вони опустять свої голови від сорому і каяття, коли вони постануть переді Мною.

За днів Ноя його і тих, які були вибрані, щоб допомогти йому підготуватися до Божої Справедливості, висміювали. З них глузували, їх переслідували і робили всі можливі спроби дискредитувати Божі настанови для Ноя. Ной, послушний до кінця, благав милосердя для їхніх душ. Він закликав їх шукати притулок разом з ним, але його ігнорували. І так само буде аж до Великого Дня Господнього. Тільки Залишок буде готовий зустріти Мене разом з усіма тими, які приймуть у свої серця Моє Милосердя під час Попередження.

Я прошу всіх тих, які вірять в Мене і в Мою Обітницю прийти знову у великій славі, молитися за тих, які зневажають цю Місію, бо вони отримали Дар Правди, але вирішили кинути його назад Мені в Обличчя. Усі ті, які з гарячими і ніжними серцями та лагідними душами, будуть притягнуті в Мої Руки, незалежно від того, якої віри чи переконань вони дотримуються, бо вони є Моїми. Тим, які не знають Божого Слова, буде виявлено Велике Милосердя і ті, які навернуться під час Попередження, також замешкають в Моїх Обіймах. Я досягну усіх душ, чиї серця гарячі і тих, які проявляють любов та милосердя до своїх братів і сестер.

Найбільша битва буде точитися, коли Я досягну зарозумілих і гордих, яким бракує справжньої любові і щедрості духа. Саме за ці душі Я закликаю вас молитися. Але найбільше Я прошу вас благати про Моє Милосердя для тих, які продали свою душу дияволу з повним усвідомленням того, що вони зробили. Вони не прийдуть до Мене з власної волі і тільки завдяки стражданням вибраних душ, які посвятили себе Мені і вашим власним жертвам вони можуть бути врятовані. Будь ласка, відмовляйте цю молитву, щоб врятувати усіх грішників.

Молитва Хрестового Походу [169]

За спасіння тих, які відкидають Христа

Найдорожчий Ісусе, через Твоє Співчуття і Милосердя я благаю Тебе про спасіння тих, які відкинули Тебе, які заперечують Твоє Існування, які свідомо виступають проти Твого Святого Слова і чия гіркота серця отруїла їхні душі проти Світла та Істини Твоєї Божественності.

Помилуй всіх грішників.

Пробач тим, які богохулять проти Святої Трійці, і допоможи мені у мій власний спосіб і через мої особисті жертви пригорнути в Твої люблячі Обійми тих грішників, які найбільше потребують Твого Милосердя.

Я даю обіцянку служити Тобі своїми думками, своїми вчинками і словами якнайкраще, наскільки можу, у Твоїй Місії Спасіння. Амінь.

Ідіть, усі ви і збирайтеся на молитву, бо світ невдовзі побачить Божу Справедливість і стане її свідком. Через гріховність людини та її злодіяння і ненависть до ближніх Бог зупинить людину від руйнувань, які зараз організовані в кожен спосіб проти людського роду.

Відкладіть вашу зброю, тому що вона буде розбита на дрібні шматки Рукою Мого Предвічного Отця. Якщо ви будете чинити опір Богові, то постраждаєте за це. Але якщо ви будете намагатися нанести шкоду людству у великих масштабах, зловживаючи даною вам владою, то ви будете негайно зупинені. Ви не будете мати часу, щоб шукати Божого Милосердя.

Ваш Ісус

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.