10. Всесвітня влада, антихрист і знак звіра

Понеділок, 15 листопада 2010 р. Божого, 11:00

Зараз ти усвідомлюєш собі Правду і приймаєш Мої Послання такими, якими вони є. Дочко Моя, пиши наступне. Швидкість, з якою реалізуються ці пророцтва, стає очевидною для всіх. Спостерігай за змінами, які відбуватимуться у Моїй Церкві в якості одного з перших знаків. Тоді шахрай запровадить Моїх учнів на злу дорогу.

Друга ознака буде видна в тому, як багато хто з вас більше не зможе мати контролю над власною країною. Вона включає в себе контроль над усіма матеріальними благами, а також контроль над армією. Мої діти, їхні керівники та всі ті, які відповідальні за турботу про свій народ, повністю втратять весь контроль. Стануть такими, як човен без стерна. Цей човен не матиме мети на своєму шляху і всі ті, які будуть знаходитися в ньому, пропадуть.

Мої діти, зараз ви повинні наполегливо молитися, щоб послабити той утиск, який на вас чинять ці злі групи людей. Вони не з Божого Царства, але через їхню хитру оманливу зовнішність ви не усвідомите, що це є потужна сила, яка є обережною, щоб не виявити себе.

Ви, Мої діти, нічого не будете розуміти. Ви будете вважати, що живете у важкі часи, але ця видимість була спланована для того, щоб ви саме так і вважали. Підніміться зараз, Мої діти.

Знак звіра

Не приймайте того знаку! Якщо більшість з вас його не прийме, тоді ви станете чисельно сильнішими. Той знак – знак звіра – буде вашим упадком. Не є він тим, чим видається. Якщо ви погодитеся, то будете віддалятися щораз далі .

Остерігайтеся плану, яким керує шахрай, щоб усунути з вашого життя всі знаки Мого Предвічного Отця і Вчення Святого Письма. Ви побачите це в школах, в університетах, у лікарнях і в конституціях ваших держав. Найбільшою мерзотою, яка викликає у Мене глибокий біль, буде усунення Вчення Святого Письма тими, які практикують Поклоніння Мені, своєму Божественному Спасителеві. Дуже близьким є той час, коли ви побачите, що Моє Слово і навчання Правди буде заборонене і каратиметься.

Ви, Мої ніжно улюблені діти, будете багато страждати в Моє Ім’я. Відповідальними за це є злі сили. Вони є ведені сатаною. Їх ви знайдете скрізь, а особливо серед тих керівників при владі, від яких залежить ваше виживання. Мої діти, не бійтеся за себе, бійтеся краще за ті бідні душі, введені в оману. Вони є так опановані шахраєм, що їм буде важко вирватися від нього, такою сильною є його хватка, якою він тримає. Не можна довіряти цим людям. Будьте обережними з тим, як ви спілкуєтесь з ними. Вони будуть тримати вас в таких лещатах, тому що будуть контролювати все. Вам буде дуже важко боротися з ними, тому що вони будуть контролювати навіть ваші банки, вашу власність, податки і продукти харчування, які необхідні для вашого виживання.

Але все це не триватиме довго, тому що їхні дні полічені. Якщо вони залишаться в неволі злого духа, то зануряться у глибини такого жаху, що описати їхню долю було б надто страшно і так моторошно, що коли б хто-небудь тільки одним оком поглянув на муки, які вони будуть зносити, то впав би від страху мертвим, як камінь.

Битва розпочнеться і розгорнеться, коли Рука Мого Предвічного Отця швидко впаде з покараннями за їхні гріхи, які можна зараз побачити на цій землі – ті гріхи, за які Я помер. Ніхто не може вважати себе Божою дитиною, якщо свідчить або вступає в змову із тією зловісною, але впорядкованою армією знищення. Та зла армія, наповнена демонами з безодні Пекла, здійснює злі вчинки в такому масштабі, що невинні люди навіть не в змозі собі уявити.

Я не бажаю залякувати Моїх дітей, але Правда буде розкрита, такою, якою вона є, з часом. Підніміться, Мої діти, подолайте силу зла, ще до того, як вона переможе вас. Остерігайтеся всесвітньої влади у будь-якому вигляді, розмірі, формі і на будь-яких засадах. Уважно спостерігайте за тими керівниками, які мають владу над вашим щоденним доступом до грошей, які дають вам поживу і утримують вас при життю. Вже зараз готуйте собі запаси продуктів харчування.

Ви не отримали це Послання у спосіб, який відзеркалює Моє Вчення, але вислухайте Мене зараз. Ці пророцтва були передбачені. Мої діти, ви повинні уважно слухати. Дух темряви зростає і ви, Мої послідовники, повинні залишатись сильними. Підтримуйте вашу віру в Мене живою через молитви. Всі Мої послідовники щоденно мають відмовляти Вервицю до Божого Милосердя. Вона зміцнить душі і допоможе їм знайти Ласку в момент смерті.

Мої діти, прошу, не дозвольте, щоб Моє Послання налякало вас. Мої послідовники в цей час мають обов’язок переді Мною. Дозвольте Мені сказати наступне. Пам’ятайте, ви будете наповнені Святим Духом, як тільки приймете Моє Слово. Не бійтеся, бо ви були вибрані. Ви, Моя Армія послідовників, яка призведе до поразки злого духа. Щоб досягнути цього, вам необхідно молитися.

Я приходжу з Посланням Чистої Любові. Чи не здаєте собі справи з того, що ви досвідчите Рай, коли Небо і Земля поєднаються в одно? Вам немає чого боятися, бо ви, Мої послідовники, будете піднесені з тілом, душею і розумом у Царство Божої Ієрархії. Ви побачите своїх близьких, тих близьких, які знайшли Ласку в Мого Предвічного Отця.

Робіть так, як Я вам кажу. Моліться, говоріть зі Мною, любіть Мене, довіряйте Мені. Взамін, Я дам вам силу. Моліться про захист через відмовляння Найсвятішого Розарію [Вервиці], даного вам з благословенням від Моєї улюбленої Матері. З однієї сторони, відмовляючи цю молитву, ви отримаєте захист від впливу злого духа. А з іншої сторони, маєте змогу випросити захист для тих осіб, з якими контактуєте, щоб вони не мали на вас злого впливу і не відволікали від віри, яку ви маєте в своєму серці до Мене.

Моліться за Моїх візіонерів та пророків, щоб і вони були захищені. Моліться за Моїх улюблених висвячених слуг, за тих святих, побожних слуг, які послані Мною, щоб вести вас. Вони, як і Мої послідовники, терплять напади від злого духа. Він ніколи не зупиниться і завжди буде засліплювати вас на Правду. І використає кожну підступну тактику, щоб переконати вас у неправдивості вашої віри. Почуйте Мене. Він, шахрай, застосує логіку і аргументацію, сформульовані у лагідний і делікатний спосіб, щоб переконати вас, що він приносить у ваше життя надію. Він, через антихриста, буде старатися змусити вас повірити, що він є тим вибраним.

Антихрист

Багато Моїх послідовників впадуть жертвами цього підступного обману. Будьте на сторожі. Його будуть вважати посланником любові, миру і гармонії у світі. Люди будуть падати навколішки і поклонятися йому. Він покаже вам свою силу і ви повірите, що вона з Божественного джерела, але це не так. Він повчатиме вас у спосіб, який інколи виглядатиме дивним. Правдиві віруючі знатимуть, що він не походить від Світла. Його хвалькувата і помпезна постава буде приховувати чисте зло. Він буде ходити набундюченим і показувати те, що виглядатиме як правдиве співчуття і любов до всіх. А за тим фасадом він є повним ненависті до вас, Мої улюблені діти. Він сміється за зачиненими дверима.

Мої діти, він введе вас у страшну оману. Він виглядатиме могутнім, впевненим, з почуттям гумору, турботливим, люблячим і на нього дивитимуться, як на рятівника. Його гарне обличчя буде приваблювати усіх, але він дуже швидко зміниться. Він посіє хаос у світі і багатьох уб’є. Його терористичні акти будуть явні, так що всі будуть їх бачити. Він знищить вашу незалежність і зіграє важливу роль у введенні знаку – знаку звіра. Ви, Мої діти, повинні бути сильними. Не приймайте того знаку, бо якщо ви його приймете, то підпадете під його [антихриста] злий гіпнотичний вплив.

Багато загинуть за віру в Мене. Ні, не бійтеся, бо якщо ви страждаєте для Мене, в Мені і зі Мною, ви є вибрані. Моліться, моліться, щоб не підкоритися його правлінню терору. Підніміться і боріться за Мене.

Не дозвольте антихристу, при всій його переконливій чарівності, здобути ваші душі. Дозвольте Мені тримати вас у Своїх Обіймах, заколисати вас Моєю Божественною Ласкою, щоб дати вам сили у боротьбі за Правду. Моя Любов до вас ніколи не вмре. Ніколи не обирайте дорогу антихриста, бо інакше ви також будете для Мене втрачені. Буде дуже важко, але Я прийду Моїм дітям на допомогу в різноманітний спосіб, щоб полегшити ваші страждання. Ідіть зараз і відмовляйте Мою Вервицю до Божого Милосердя і приготуйтеся до останньої битви.

Ісус Христос, Цар Свого народу

Спаситель і Справедливий Суддя

 

Аудіо

Bookmark the permalink.