57. Рука Мого Предвічного Отця вже зараз впаде на цей невдячний, засліплений світ

Понеділок, 4 квітня 2011 р. Божого, 19:00

Моя улюблена дочко, час зараз є не на нашій стороні. Пропагуй. Пропагуй ці Послання так сильно, як лише зможеш. Час Попередження є дуже близьким. Скажи Моїм послідовникам, щоб завдяки своїй вірі в Мене допомогли навернути невіруючих і приготувати їх до Попередження.

Моя дочко, через те, що ти іноді сумніваєшся в цих Посланнях, ти втрачаєш дорогоцінний час. Мої улюблені душі, які прагнуть відкуплення, не мають вже часу. Гріх, Моя дочко, неможливо зупинити, він поширюється, як вірус, в кожному куточку світу. Сатана грається з людством, нищить його. Він знаходиться скрізь. Мучить добрі душі, а також ті, які є загубленими для Мене. Його потрібно зупинити і в цьому допоможуть молитви і розповсюдження Мого Слова. Поясни Моїм послідовникам, як сатана опановує людство. Він присутній не тільки через глобальний хаос, але також заражає тих, які вірять, що діють з почуттям справедливості. Він є присутній навіть в безтурботному житті молодого покоління, в їхній музиці і культурі, пов’язаній зі знаменитостями.

Рятуйте душі, відмовляючи Мою Вервицю до Божого Милосердя. Терміново розповсюджуйте цю молитву, бо це є термінова справа. Відчуття паніки, тривоги, неспокою і гіркої ненависті, які переживає зараз світ, Я, як Божественний Спаситель людства, глибоко відчуваю і проливаю нескінченні сльози за тими втраченими душами.

Невже людство не помічає тієї ненависті до себе в кожному куточку світу? Невже людство не знає, що це діє сатана, шахрай? Коли диявольська ненависть і мерзенні злодіяння розповсюдяться як великий вогонь, тоді Рука Мого Предвічного Отця зараз же впаде на цей невдячний, засліплений світ. Якщо світ і надалі буде продовжувати свої жахливі дії: тероризувати, грабувати і вбивати один одного, то зростатиме і число природних катаклізмів як кара за гріхи людей проти людей. Ця кара зараз же впаде на світ.

Битва за спасіння душ розпочалася

Битва за спасіння душ розпочалася. Моліться невпинно за себе і за ваші родини, тому що багато невинних душ потрапить в капкан лиха. Не бійтеся. Всі, які залишаться вірними Мені і Моєму Предвічному Отцю, будуть врятовані. Якби Мій Предічний Отець зараз не втрутився, то людство довело б себе до геноциду в такому масштабі, що чисельність населення світу значно б зменшилась.

Боже Милосердя

Будьте непохитними у своїй вірі. Без віри важко буде перенести страждання. Хваліте Мого Отця за уділення Мені Дару Божого Милосердя. Моє Милосердя безмежне, в цьому ви незабаром переконаєтеся. Мій Чистий Океан Сильної Любові буде вилитий на всіх Моїх дітей, щоб допомогти врятувати їх від зла і ненависті, які розповсюдив сатана. Омийте свої душі в Моїй Любові через молитву, оскільки час близький.

Не забувайте, що Я усіх вас люблю. Мій Дар Милосердя є для всіх – навіть для тих грішників, які перебувають у смертельному гріху. Вони отримають шанс покаятися, щоб перемогти сатану і приєднатися до Мого завжди милосердного Царства, яке має надійти.

Зверніть свої погляди в сторону Неба і дозвольте обійняти вас.

Ваш люблячий Спаситель

Завжди Милосердний Суддя

Ісус Христос

Bookmark the permalink.