247. Моліться, заспокійтеся і радійте, цей час зараз короткий

неділя, 13 листопада 2011 р., 19:00

Моя ніжно улюблена дочко, іноді Мої Послання збивають тебе з пантелику. Але це нормально. Мої шляхи і ті Божественні плани, організовані Моїм Предвічним Отцем, нелегко зрозуміти.

Зберігайте свої думки на Мені. Зосередьтеся тільки на молитві і особливо на тих молитвах, які допоможуть врятувати зачерствілих грішників від вогню Пекла.

Проведіть цей період часу в тихому спогляданні і простій молитві. Це все, на чому будь-яка Моя дитина повинна зосередитися. Вони повинні бути націлені на те, щоб привести до Мене свої сім’ї і друзів в підготовці до Мого прибуття.

Моліться, моліться, моліться Мою вервицю до Божого Милосердя, щоб забезпечити спасіння тим душам, які настільки заражені злом, що єдине їхнє спасіння буде через ваші молитви.

Не намагайтеся пояснити про ці часи своїм дітям, тому що вони не зрозуміють. У багатьох це може викликати непотрібний страх.

Знову Я кажу всім Моїм дорогоцінним дітям, що Я приходжу, щоб врятувати вас. Пам’ятайте про це. Якби Я не прийшов в цей час, ви б вислизнули від Мене через сили зла, які є настільки переважаючими у вашому світі.

Я Є вашим спасінням. Вашою втечею від жахів, спричинених сатанинським впливом, свідками яких ви є у вашому світі, куди б ви не глянули. Діти, ви повинні вірити в Мою любов до вас. Хіба ви не знаєте, що Я не дозволив би всім вам продовжувати терпіти це зло?

Усім вам, Мої діти, Я обіцяю наступне. Ви будете насолоджуватися Новою Ерою Раю, як Мої вибрані діти. Але саме кожному чоловіку, жінці і дитині у свідомому віці потрібно буде вирішити, чи хочуть вони об’єднатися як одне ціле, щоб насолоджуватися цим славним існуванням.

Моліться, заспокійтеся і радійте, бо цей час короткий.

Співайте, прославляючи Мого Предвічного Отця за славу, якою Він обдарує усіх тих, які приймуть Мою Руку Милосердя.

Ваш улюблений Ісус

Спаситель людства

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.