228. Мій Прихід настане раніше, ніж ви очікуєте

Понеділок, 24 жовтня 2011 р. Божого, 19:09

Моя ніжно улюблена дочко, не допускай, щоб ті, які надалі продовжують ставити під питання і осуджувати Моє Найсвятіше Слово, непокоїли тебе. Ігноруй ці допити. Мовчи. Молися за них і рухайся далі, бо залишилось не так багато часу.

Я закликаю усіх вас, дорогі діти, спокійно сісти і молитися до Мене про Милосердя. Прошу вас, не треба панікувати, оскільки Я прийду лише для того, щоб спасти вас, а не судити. Хіба ви не знаєте цього? Не потрібно боятися, просто повністю довіртеся Мені.

Мій Прихід настане раніше, ніж ви очікуєте, тому прошу, підготуйте свої душі. Моліться за всі душі, які можуть відректися від Мене або відкинути Мій Дар Божого Милосердя. Ви, Мої дорогоцінні душі, приносите Мені велику втіху і полегшення від мук і страждань, які Я терплю, коли скрізь бачу ненависть у вашому світі.

Наблизьтесь до Мене, діти, і дозвольте Мені обійняти вас, щоб додати вам сили і довіри, яких потребуєте, щоб привітати Мене. Ви, Моя особлива Арміє, перебуваєте у єдності зі Мною, свідомі ви цього чи ні, ви є ведені Святим Духом у битві за порятунок душ.

Заспокійтесь, Мої малі діти, і пам’ятайте, що Я Є з вами повсякчас. Радійте і очікуйте на Моє Пришестя, коли Я скрізь виллю Мої Благодаті, щоб огорнути всіх Моїх улюблених послідовників в усьому світі.

Незалежно від того, де ви живете, в якій би частині світу ви не знаходились – ви є Моїми. Я люблю вас. Очікуйте з відкритими серцями і довірою, оскільки ми наближаємось до Попередження.

Ваш Ісус

Bookmark the permalink.