127. Не допустіть, щоб людські слабкості Моєї Церкви відвернули вас від Мене

Четвер, 30 червня 2011 р. Божого, 20:00

Моя ніжно улюблена дочко, Я усміхаюся цього вечора з радістю в Моєму Серці, бо, нарешті, молодь чує Моє Слово через інтернет, як це і було передбачено.

Таким чином, все більше людей матимуть змогу розповісти світові про те, як підготуватися до Попередження. Моє Серце переповнюється радістю, коли Я бачу любов, яку Мої діти мають до Мене в кожному куточку землі. Моя Любов ніколи не вмирає. Мої улюблені послідовники наповнені Моєю Любов’ю, яку відчувають у своїх серцях. Тепер вони можуть розповісти світові, в тому числі скептикам, як сильно Мене почитають, величаючи Мою Славу. Ці Мої сміливі й люблячі створіння тепер будуть притягувати тих, які відкидають Мене та Правду про те, що є головною причиною їхнього перебування на цій землі.

Небо радіє за тих, хто відкрито голосить про свою любов до Мене в інтернеті. Моя Любов до них настільки зросла, що Мої Ласки будуть вилиті на кожного з них від одного кінця землі до іншого.

Я приходжу зараз, щоб врятувати вас перед Судним Днем

Пам’ятайте одну науку, діти. Правда Мого Вчення ніколи не змінюється. Людські помилки, гріхи Моїх висвячених слуг і тих, які зрадили Правду задля потреб своїх власних амбіцій, можуть забруднити Моє Ім’я, але ніколи не змінять того, Ким Я Є. Я Є Спаситель людства. Перший раз Я прийшов, щоб спасти вас і забезпечити прощення гріхів. Тепер Я приходжу вдруге, щоб спасти вас ще до настання Судного Дня.

Моя Любов є настільки сильною, що буде пронизувати тепер увесь світ силою Святого Духа, щоб притягнути вас у Лоно Моєї ніжної Любові. Діти, відчуйте Мою Любов. Не дозвольте, щоб ваші розчарування людськими слабкостями Моєї Церкви відвернули вас від Мене, Ісуса Христа, або Мого Предвічного Отця.

До тих, хто відвернувся від Мене через гріхи Церкви

Саме через гріх ви стали схильними до блокування Правди. Ті з вас, хто звинувачує Церкву за брак віри в Мене, не є чесними перед собою, бо якщо б ви дійсно Мене любили, ви б не шукали виправдання. Діти, в даний час сатана є скрізь у світі. При кожному зручному випадку, він намагається переконати вас, що ваша віра не має значення, не є важливою, що ваша віра не гарантуватиме вам місця в Небі. У деяких випадках ви вважаєте, що якщо Боже Милосердя нескінченне, то ви можете бути спасенними, якщо тільки ваше життя не завдає шкоди іншим. Дуже часто ви кидаєте Мені виклик, коли звинувачуєте Мене за зло у світі. Так буває, коли ви гніваєтесь на Мене і на Бога, Предвічного Отця. Як Бог може стояти осторонь і дозволяти на такі прояви зла у світі, як вбивство, ґвалтування, аборти, тортури, жадібність і бідність? Ви повинні зупинитися зараз і вислухати Мене.

Запам’ятайте, гріх, спричинений сатаною, який, як більшість людей сьогодні вважають, не існує, може атакувати кожного з вас через Дар, який був даний вам вашим Творцем, Богом Отцем. Цей Дар вільної волі був даний кожному. Деякі з вас використовують цей Дар для добрих справ, виявляючи любов до всіх, інші ж марнують цей Дар, зловживаючи ближніми. Коли сатана притягує їх через їхню слабку вільну волю, тоді вони стають здатними до скоєння великих злочинів. Вільна воля належить вам, Мої діти. Коли вона забруднюється гріхом, то це призводить до спустошення у світі. Бог Отець не може змусити вас припинити щось робити, незалежно від того, чи це є добрим, чи поганим, тому що Він не втручається у вашу вільну волю. Він завжди заохочує вас до молитви, щоб ви могли отримати необхідні Ласки, потрібні для уникнення гріха. Через вашу вільну волю ви приймете одне з двох рішень: навернутися до Бога або дозволити собі спокуситися брехнею сатани, який відведе ваш розум від Правди.

Пам’ятайте, Я Є Правда. Сатана не хоче, щоб ви пізнали Правду. Він буде використовувати свій інтелект і представить складні аргументи, щоб обдурити вас. Він навіть може переконати вас, що щось добре є злим, хоч це не так. Тому, якщо ви вважаєте, що це лицемірно молитися на славу Бога Отця за гріхи Церкви, ви повинні визнати цей обман таким, яким він є, бо це один із способів заохочення вас відвернутися від Мене, від Правди. Діти, вже зараз виявіть свою любов до Мене, підводячись і захищаючи Моє Ім’я серед невіруючого світу.

Дуже скоро ви заохотите інших почути свою думку. Подібно як ті, які стверджують, що вони не вірять у Мене і голосно кричать, що дуже Мене ненавидять, ви повинні сказати світові, що любите Мене. Тільки тоді наступить масове навернення у світі. Дозвольте Мені підвести вас зараз, щоб ви могли підготувати Моїх дітей до входження у Мій Новий Рай на землі. Пам’ятайте, що тільки ті, хто вірить в Мене і Мого Предвічного Отця, зможуть увійти в цей Рай.

Тепер ідіть і приведіть до Мене маси.

Ваш люблячий Спаситель

Ісус Христос

Bookmark the permalink.