1255. Матір Спасіння: Прийміть Хрест з гідністю. Не ремствуйте

Четвер, 30 жовтня 2014 р. Божого, 17:30

Мої дорогі діти, якщо ви служите Моєму Синові в цьому житті, то це служіння є обтяжене труднощами. З одного боку, іти за Ним є простим завданням, але коли ви носите Дар Святого Духа у своїй душі, то це стягне на вас гнів злого духа і кожного ворога Мого Сина. І це зробить вашу подорож Дорогою Правди надзвичайно важкою. На кожному повороті вам будуть чинити опір, навіть якщо ви будете мовчки поклонятися Моєму Синові.

Багато з тих, які насправді люблять Мого Сина, не можуть зрозуміти, чому до них чіпаються інші без жодної видимої причини. Або коли їх неправдиво звинувачують у злодіяннях. А відбувається це тому, що Святий Дух є реальною Присутністю Бога і тому це ніколи не залишиться непомітним для злого духа, який не зупиниться ні перед чим, щоб заподіяти вам біль і страждання. Він, злий дух, буде зачіпати вас безперестанку і робитиме це або безпосередньо, або через душі тих, якими йому вдалося заволодіти.

Увесь цей незрозумілий для вас біль викликаний вашою відданістю Ісусові Христові. Так само, як Він зносив насмішки, погорду і ненависть, так само будуть терпіти і всі ті, які служать Йому. Якщо ви страждаєте в Його Ім’я на цій землі, то ви, зрештою, знайдете тривалий мир, любов і радість в Його Царстві. Прийміть Хрест з гідністю. Не ремствуйте. Не звертайте уваги на тих, які виявляють ненависть до вас, щоб ваші власні серця не наповнились тією ж отрутою.

Ненависть породжує ненависть, якщо ви відповідаєте на неї. Любов, яка походить від Бога, породжує любов. Виявляйте любов до своїх ворогів, моліться за них, співчувайте їм. Коли ви так робите, сатана безсилий проти вас.

Ваша улюблена Мати

Матір Спасіння

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.