122. Марія: сатана втрачає свою силу, коли відмовляється Мій Розарій

субота, 25 червня 2011 р., 15:00

Моя дитино, завжди залишайся зосередженою на моєму Синові, бо Він потребує твоєї уваги. Ти повинна довіритися Йому цілковито і ніколи нікому не дозволь відірвати від Нього своїх очей.

Він, моя дитино, обрав тебе в якості одного з важливих посланців для цього часу, щоб загублені душі були врятовані. Скажи людям, щоб вони молилися мій Святий Розарій, навіть некатолики, бо це найбільша зброя проти впливу шахрая, який стогне від болю, коли він відмовляється. Його сила слабшає, коли мої діти відмовляють цю молитву. Чим більше мої діти моляться Святий Розарій, тим більше душ можуть бути врятовані.

В тебе, моя дитино, дуже складна місія, набагато важча, ніж в будь-якого пророка в історії. Це через духовну темряву в світі. Ніколи раніше не сходила така темрява, коли Мої діти відвертаються від Мого Сина, Того, Хто помер страшною смертю, щоб врятувати їх. Однак вони не тільки забули про це, але й вирішили заперечити саме Його Існування.

Молитва до Мене, вашої Найсвятішої Матері, боляче ранить злого духа, який зіщулюється і втрачає свою силу, коли відмовляється Мій Розарій. Це зброя, яка була дана Мені, щоб Я могла допомогти рятувати загублені душі, перш ніж Я, нарешті, розчавлю голову змія. Ніколи не недооцінюйте силу Розарію, тому що навіть лише одна група людей, яка присвятила себе регулярному набожеству Мого Святого Розарію, може врятувати свій народ. Скажіть моїм дітям, щоб вони були обережними, коли відвертаються від молитви, тому що коли вони роблять це, вони залишають себе широко відкритими на шахрая, який обплутає їх на своїй чарівній, але небезпечній дорозі до темряви. Приведіть моїх дітей до Світла через поширення набожества Мого Святого Розарію.

Ваша улюблена Мати

Марія, Цариця Миру

 

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.