121. Люди не знають чим є їхня душа – відповідь є проста

Субота, 25 червня 2011 р. Божого, 01:30

Моя ніжно улюблена дочко, хоч твій голос є почутий Моїми висвяченими слугами по цілому світі, однак залишиться він тихим у колах, несвідомих Існування Бога, Всемогутнього Отця.

Ти можеш сказати, що вони не слухають, але вони не можуть слухати, якщо не чують. Будь сміливою і промовляй до так багатьох, до скількох зможеш. Проси людей, щоб публікували цю інформацію про Моє Слово. Закликай їх. Проси їх. Поясни їм, що вони повинні прочитати Мої Послання перед тим, як відкинути їх. Бо тільки тоді, коли вони відчують ту силу, яка виходить з Моїх Божественних Уст, під час того, як Мій Дух притягатиме їхнього духа, вони нарешті зрозуміють, що це Я Є Тим, хто передає ці Послання світові.

Я сумний, Моя дочко, через ті великі барикади і поділи, які сьогодні блокують кожну спробу Моєї Найсвятішої Матері і Мою, Її Найдорожчого Сина, у промовлянні до світу через візіонерів. В минулому смирення було дещо більш поширено. Сьогодні ця важлива риса зникла. Натомість маємо світ, де все, що виникає з людської інтелігентності, спокус чи фізичного потягу, приймається у людському житті як пріоритет. Їхня духовність померла. Вони, Моя дочко, є лише порожніми шкаралупами. Шкаралупами, які тріснувши, не мають в собі нічого. Наповнення душі – це те, Мої діти, чого ви повинні прагнути. Це є важким для багатьох людей, а особливо для тих, чий розум сповнений людською мудрістю, де залишилося мало місця для мудрості духовної.

Брак духовності, підживлений владою сатани, є таким великим, що люди стали його жертвами, залишивши відкритими свої душі для вчинення гріха. Брак духовності або віри в Бога надає шахраю можливість забруднити душі. Цар брехні вводить душі у переконання, що тільки тіло і розум у поєднанні становлять цілісність. На жаль, без душі ви не зможете бути цілісними.

Чим є ваша душа?

Багато людей не знають, чим є їхня душа. Не знають, як її відчути, або як її розпізнати. Чи вона є вашим розумом, вашою совістю? Відповідь проста. Твоя душа є тобою. Вона є тим, чим ти є – твоєю совістю, твоєю вірою, твоїм розумінням того, чи це представляє Правду такою, якою вона є, чи правду, в яку ти хочеш вірити. Це не окрема частина вас, дорогі діти, щось, що належить іншому світу. Вона є присутня всередині кожної людської істоти.

Ви можете дбати про свої душі, дотримуючись Мого Вчення. Душа може бути занедбаною через гріх, якого дуже важко уникнути, але може бути відновленою через Сповідь або щирий жаль, щоб розпочати все заново. Або душа може бути знищеною. Деякі навмисно нищать свої душі, бо грішать задля задоволення або віддаються порокам цього світу в повному усвідомленні того, що вони роблять. Інші заперечують, що мають душу. Їхня зарозумілість переконує їх у тому, що вони знають все. Що це життя починається і закінчується на цій землі.

А є ще ті молоді душі, які не зі своєї вини були виховані батьками в часах достатку, де їм в матеріальному сенсі не бракувало нічого. Їхня релігія заснована на матеріальній вигоді. Прагнучи до більших стимулів, їхні амбіції продовжують зростати, аж поки в кінцевому рахунку їм не залишиться більше нічого, до чого б могли прагнути, поки не стануть перед обличчям смерті. Тоді вони почуватимуться збентеженими, спантеличеними, заклопотаними. Маючи в собі глибоке почуття відрази, знають, що щось є не так. Душа їм говорить про це, але вони не знають, як на це реагувати. Вони є тими, кого ви маєте рятувати.

Я закликаю усіх Моїх послідовників в усьому світі допомогти Мені рятувати всіх Моїх бідних дітей. Знаю, що прошу про надзвичайний акт великодушності з вашого боку. Це величезна відповідальність. Але, підкоряючись Моїй Найсвятішій Волі, ви допоможете Мені спасти більшу частину світу від влади сатани і терору, який він запроваджує.

Ідіть вперед, Мої послідовники, усі ви, що поширюєте Моє Слово для виснаженого, введеного в оману і зневіреного світу. Я виллю Мої Ласки на кожного з вас, навіть якщо це буде лише одне навернення – однієї душі, яка може уникнути жаху пекла.

Я люблю вас усіх. Обіймаю вас, Мої послідовники, Мої дорогоцінні діти в усьому світі. Яку радість ви приносите Мені щодня. Як дуже цим Мене потішаєте. А зараз приведіть до Мене ще більше душ.

Ваш Божественний Відкупитель

Спаситель всього людства, Ісус Христос

Bookmark the permalink.