108. Підготуйте свою родину стати свідком Мого Хреста на небі

середа, 8 червня 2011 р., 16:45

Моя ніжно улюблена дочко, Я повинен поділитися з тобою відчуттями, які Я переживаю зараз. Перше – це щастя, тому що Я повинен принести так багато Милосердя Моїм дітям під час Просвітлення Сумління, яке наближається. І потім є Мої Сльози великого смутку за тих, які не знають про цю подію і які не підготовлені. Моїм дітям потрібно буде сказати якомога більшій кількості своїх друзів і родині про цю велику подію, для того щоб врятувати їхні душі. Неважливо, якщо вони посміхаються і висміюють ваші твердження, тому що потім вони подякують вам. Скажіть їм Правду. Попросіть їх відкрити свій розум. Вони повинні бути повідомлені про те, свідками чого стануть, тому що коли вони побачать Мій Хрест на небі, то будуть підготовленими. Це все, що їм потрібно зрозуміти. Тоді вони приймуть труднощі, які будуть зносити, коли їхнє попереднє життя буде відкрито перед їхніми очима. Скажіть їм, щоб переглянули своє життя і пригадайте їм про кривду, яку вони, можливо, завдали своїм братам і сестрам.

Поширюйте Моє Слово після Попередження

Мої діти, як тільки відбудеться Попередження і коли відбудеться навернення, швидко рухайтесь, щоб поширювати Моє Найсвятіше Слово. У цьому буде гостра потреба, тому що цей період буде вирішальним. Саме тоді, завдяки праці Моїх улюблених послідовників по всьому світу, Мої діти залишаться на вірному шляху. Це буде час, коли молитва і навернення послаблять вплив хаосу, який настане через правління антихриста і лжепророка.

Прийміть Істину такою, якою вона є. Не бійтеся Істини. Прийміть її; тому що коли ви це зробите, ви будете звільнені і ваша впевненість в Мені дозволить вам захищати Моє Слово у відповідний спосіб. Страх стримуватиме вас, Мої дорогоцінні діти. Мужність завоює душі. Ваша битва в Моє Ім’я полегшить Мої Страждання і принесе Вічне Життя багатьом душам, які відчайдушно потребують вашої допомоги.

Моя Любов до вас, діти, є всеохоплюючою і ніколи не послаблюється в своїй інтенсивності. Мій Хрест важкий, але якщо ви приймете Його з любов’ю у своїх серцях, ваш тягар буде легким. Ви, Мої улюблені послідовники, висвячені слуги та миряни, є Моєю майбутньою Армією, яка допоможе перемогти сатану. Моліться зараз про силу, щоб впоратися із викликами вашій вірі. Подавайте приклад, а Дар, який Я уділяю кожному з вас, хто присягає Мені свою вірність, спричинить миттєве навернення, коли ви будете проголошувати Моє Найсвятіше Слово. Пам’ятайте, що Я Є з вами повсякчас. Багато з вас, які протягом певного періоду часу були близькими до Мене, зазнають тепер сильнішого почуття присутності Святого Духа і сили розпізнання, яка приємно здивує вас. Прийміть це як один з найбільших Дарів, даних людині сьогодні. Я не уділяв такої безлічі Ласк відтоді, як Моїм апостолам були дані ці дорогоцінні Дари через Святого Духа.

Ви, Мої послідовники, в тому числі Мої висвячені слуги, є Моєю Правдивою Церквою. Я буду за допомогою Бога, Предвічного Отця, вести вас, щоб ви могли крокувати з усіма Моїми дітьми до Нового Раю, який вже чекає на вас усіх.

Ваш люблячий Спаситель

Ісус Христос

 

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.