101. Пророцтво в Гарабандалі зараз стане реальністю

IMG_20230316_225838_679

вівторок, 31 травня 2011 р., 15:30

Моя ніжно улюблена дочко, ми пройшли довгий шлях за такий короткий час. На те була причина. Бо це був час, необхідний для того, щоб передати Моє Найсвятіше Слово в світ, зголоднілий за Моєю Любов’ю. Проте вони не слухають, бо не хочуть знати. Хоч багато хто з Моїх вірних послідовників є насторожі зараз до майбутніх змін, так багато взагалі не зацікавлені в попередженнях, що були дані світові до цієї пори Моєю улюбленою Матір’ю. Пророцтва, дані в Гарабандалі, зараз стануть реальністю. Приготуйтеся зараз до цієї події, бо у вас залишилося лише небагато місяців, щоб підготувати свої душі.

Будь ласка, не бійся, Моя дочко, тому що Я знаю, що ці події засмутили тебе, тому що ти думаєш про майбутнє своїх дітей. Попередження змінить все. Але воно буде представляти роздоріжжя. Людство, прокинувшись до Істини про Існування Бога, за своєю власною волею обере тоді один з двох шляхів – шлях спасіння або шлях прокляття.

Покарання знищить більшу частину світу

Наполегливо моліться, щоб людина вибрала перший. Бо якщо вона цього не зробить, світ буде страждати від найсуворішого покарання, при цьому більша його частина буде знищена. Навіщо Моїм дітям хотіти цього? Однак через гріх людина, на жаль, зробить вибір ігнорувати Мою обітницю і йти шляхом шахрая. Я сказав вам, що не надам вам дати Попередження, бо вона відома лише кільком вибраним душам. Бо якщо б ця дата була оприлюднена, люди були б спокушені шукати спокутування з фальшивого почуття смирення. Довіртеся Мені. Все буде добре, діти. Ви благословенні, що вам дається цей дивовижний Дар Одкровення. Зараз буде здаватися, що світ ставатиме більш спокійним і дещо дивним в майбутні місяці, що передуватимуть Попередженню. Бо коли воно відбудеться, хоч це буде візуально вражаючим в Небі, настільки тихим буде цей містичний досвід, що ви будете більш підготовлені до цієї тихої зустрічі зі своєю власною совістю.

Пам’ятайте, чим більше людей будуть попереджені заздалегідь про цю подію, тим більше душ буде врятовано. Моліться, моліться до Мого Божого Милосердя за ті душі, які помруть під час Попередження. Вони потребують ваших молитов.

Ваш люблячий Спаситель

Ісус Христос

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.