• Прохання про молитовне чування!

    Існує велика потреба в молитві, щоб захистити цю Місію Спасіння від подальших нападів сатани, щоб врятувати душі від прокляття і для того, щоб Залишкова Aрмія об'єдналася і зміцнилася Благодаттю Божою. Ось 6 інструкцій, надісланих від страждаючої душі в Святе Ім’я Ісуса: (читати далі на сторінці в категорії)

Зараз атакують Мою Церкву на землі, це означає, що Моє Тіло буде розп’ято знову, як і було передбачено.

Зараз атакують Мою Церкву на землі, це означає, що Моє Тіло буде розп’ято знову, як і було передбачено.

Неділя, 03 березня 2013 р. Божого 11:45

Моя найулюбленіша дочко, не бійся нападів, які будуть спрямовані проти тебе, бо Я з тобою кожну секунду, щоб зробити тебе сильнішою.

Це засмучує Мене, але необхідно сказати тобі, що ти, все таки, багато страждатимеш від словесних образ, тому що це продумано в Моєму плані спасіння.

В сучасному часі не лише тверді вірою католики будуть проходити випробування віри і вірності Мені, але й усі християни у всіх куточках світу.

Тим, хто звинувачує тебе в єресі, Я кажу:

Я, Ісус Христос, ніколи не обманюю, бо Я є Правда.

Я ніколи не зміг би обдурити вас, тому що це неможливо.

Пам’ятайте, що Моє Тіло – це є Церква. Мою Церкву на землі зараз атакують, це означає, що Моє Тіло буде розп’ято знову, як і було передбачено.

Я маю на увазі, що Моє Тіло більше не буде присутнім у Святій Євхаристії і буде відкинуто служителями Святого Престолу в Римі.

Це стане реальністю і тоді ви повинні відвернутися від цього.

Я прошу вас молитися за всіх дітей Божих – всіх Моїх висвячених слуг, в тому числі за фальшивих пророків.

Тим не менш, Я ніколи не буду просити вас молитися за антихриста, так як це- неможливо.

Прокиньтеся, ви всі і слухайте, що Я повинен вам сказати. Ви не повинні панікувати, впадати у відчай або втрачати надію, бо ця огида стане остаточними муками, які повинні відбутися і випробувати Божих дітей перш, ніж Я повернусь. 

Це буде День Великої Слави і Величезної Радості. Мій прихід покладе край злу, яке отруює землю.

Замість страху, радійте. Ви повинні з нетерпінням чекати Мого Другого Пришестя, тому що Я приношу з собою Новий Рай, обіцяний вам. 

Якщо ви несете Мій Хрест, то вам буде важко завжди.

Часи, які ви зараз живете, несуть зі собою такі форми розп’яття, які більшості християн буде дуже важко витримати – такими великими будуть їхні страждання.

Ці бідні душі, які не вірять що Я кажу Правду в цих Посланнях, повинні задуматись: 

Чи вірите ви в Біблію і пророцтва, які Я в Ній оголосив? 

Чи вірите ви в антихриста і Одкровення про лжепророка, який захопить престол Петра нечесним (обхідним) шляхом? 

Якщо це так, то визнайте, що вже прийшов час для цих подій, які розгортаються вже перед вашими очима. 

Це все визначено не для майбутнього – це відбувається зараз. 

Прийміть це з мужністю і приходьте до Мене з повною довірою, тому що Я люблю вас. 

Мені потрібно, щоб ваші очі були широко відкритими. Ви не повинні ухилятися від Правди. Гидота[1] вже почалася. 

Якщо ви відмовляєтеся від Моєї Чаші, то заважаєте Мені врятувати душі, які Мені потрібні, щоби завершити те, що Я обіцяв Моєму Батькові.

Я благословляю вас.

Я так сумую за вашими серцями, які повинні відкритися, щоб Я зміг взяти вас в Моє Славне Царство.

Ваш Ісус.

 

[1] Євангеліє від Матея 24,15 прим. перекладача.

Bookmark the permalink.