• Прохання про молитовне чування!

    Існує велика потреба в молитві, щоб захистити цю Місію Спасіння від подальших нападів сатани, щоб врятувати душі від прокляття і для того, щоб Залишкова Aрмія об'єдналася і зміцнилася Благодаттю Божою. Ось 6 інструкцій, надісланих від страждаючої душі в Святе Ім’я Ісуса: (читати далі на сторінці в категорії)

Заберіть душу – життя – від Мене, і ваше власне життя – Вічне Спасіння — більше не буде вашим правом.

Заберіть душу – життя – від Мене, і ваше власне життя – Вічне Спасіння — більше не буде вашим правом.

Понеділок, 17 лютого 2014 р. Божого 00:15

Моя дорога, улюблена дочко, коли прийде час Дня Останнього Суду, багато душ зречеться Мене, а в їхніх серцях буде багато страху. Тому що до того часу Істина стане як криштально чисте озеро, без плям. Такою чистою буде тоді Істина, що це буде так, ніби вони дивляться у дзеркало. І що вони побачать? Вони побачать Моє Лице, Мою Печаль, Мою Любов, Мій Жаль, Мій Гнів, а потім вони стануть свідками Мого Суду, тому що шляху назад вже не буде.

Зараз людству дано час, щоб спокутувати себе. Я надав цей час для підготування всіх вас. Використайте його з мудрістю, і ви побачите Славу Божу. Якщо упустите його надаремно, то ви ніколи не побачите Світло Слави Мого Царства. Замість цього, вам доведеться терпіти вічне відділення від Мене. Єдиною вашою компанією буде зграя вовків – злі демони – в безодні – яка є домом для звіра. Всі ті, хто піддався беззаконню, незалежно від його масштабу, будуть все далі і далі відпадати від Мене – чим більше ви заперечуєте Слово Боже.

Цей час було дано людству, щоби воно приготувалося належним чином. Моя Місія полягає в тому, щоб стягнути павутину з ваших очей і показати вам, що ви повинні робити для того, щоби Я міг привітати вас у Моєму Новому Раю.

Ця Місія, можливо, ваш єдиний шанс, щоб ви могли схопитися за Мою Руку, перш ніж ви зануритеся у глибокий вакуум обману. Сатана заявив, що він буде продовжувати красти душі тих, хто Любить Мене. В цей час він повністю зосередився на тому, щоб перетягнути від Мене тих, хто по-справжньому любить Мене. Тому він буде сіяти всякі сумніви, різну брехню і богохульство в ті душі, які проживають своє життя згідно з Істиною. Через його вплив ці люди залишать Мене. Сатана гордо насміхається з Мене, зараз і кожен раз, коли Я втрачаю душу на його користь, він клянеться, що ніколи не перестане втручатися в кожну Місію на Землі, яку Я благословив на спасіння душ.

Ви ніколи не повинні взаємодіяти з Моїми ворогами або захищати Мене проти них. Ніколи не випускайте з поля зоря Найсвятішу Біблію. Не дайте нікому втрутитися в неї. Ігноруйте тих, хто намагається переконати вас, що Бог виправдав би спробу змінити одне єдине слово, одне єдине пророцтво, одну єдину заповідь — бо це найбільший гріх. Ніколи не порушуйте Першу Заповідь. Ніхто не може поставити себе вище Бога.

Хто би з вас не згрішив, повинен повертатися до Мене знову і знову. Ніколи не соромтеся прибігати до Мене. Не допускайте, щоб ненависть наповнювала вас. Я відчуваю відразу до цього вашого гріха – і все ж Я пробачаю вам його. Я люблю вас і буду продовжувати любити вас. Саме тому, що Я люблю вас, Я надав вам цей час, щоби зібрати всіх вас разом. Не дозволяйте злу відділяти вас від вашого брата чи сестри. Не слухайте нічого і нікого, хто намагається відтягнути вас від Моєї Роботи — цієї Місії Спасіння.

Ваша вірність Мені є важлива, тому що саме ви, Моя Армія Найвірніших, відіграватиме важливу роль в спасінні решти світу від такої ж долі, яка спіткала тих, хто відмовився слухати Ноя. Будь-хто, відповідальний за втрату Мною однієї єдиної душі, постраждає за це. Мій Гнів на вас великий, якщо ви, не стараючись сконцентруватися на стані вашої власної душі, свідомо намагаєтеся забрати з собою інших від Моєї Любові і Мого Царства.

Ви були попереджені про наслідки заздалегідь. Тепер Я нагадую вам ще раз. Заберіть душу – життя – від Мене, і ваше власне життя – Вічне Спасіння — більше не буде вашим правом.

Ваш Ісус.

Bookmark the permalink.