• Прохання про молитовне чування!

    Існує велика потреба в молитві, щоб захистити цю Місію Спасіння від подальших нападів сатани, щоб врятувати душі від прокляття і для того, щоб Залишкова Aрмія об'єдналася і зміцнилася Благодаттю Божою. Ось 6 інструкцій, надісланих від страждаючої душі в Святе Ім’я Ісуса: (читати далі на сторінці в категорії)

Є лише три способи, щоб захистити себе від злого.

Є лише три способи, щоб захистити себе від злого. 

Вівторок, 25 вересня 2012 р. Божого 12:50

Моя дорога, улюблена дочко, ти ніколи не повинна впадати в самовдоволення і відчувати, що ця робота, навіть коли здається що все йде добре, хоча би на мить вирве з під наступу злого. Він розлючений. Він дістається до кожного завдання, котре ти робиш, створює проблеми і перешкоди, які провокують в тебе відчай і безпорадність.

Так багато людей сліпі щодо тих злих перешкод, які він посилає людству. Тому що вони не бачать, не вірять що він існує.

Ті, хто відкривають йому шлях через гріх і дозволяють йому вхід до своїх душ, не зможуть позбутися жахливого болю і незадоволення, які він принесе в їх життя.

Є лише три способи, щоб захистити себе від злого. По-перше, Таїнство Сповіді, яке очищає вашу душу, якщо ви дійсно відчуваєте докори сумління. Некатоликам слід прийняти Дар Відпусту для Розгрішення з Молитви Хрестового Походу (24), що дана світові через цю місію.

Другий спосіб полягає в щоденній відданості (богослужінні) Моїй Матері, якій була дана влада знищення сатани. Її Свята Вервиця є важливим щитом, який захистить вас і вашу родину від його злої сили.

Останній – Стан Благодаті, якого можна буде досягнути за допомогою регулярного спілкування зі Мною у Святій Євхаристії. Є так багато людей, які хочуть вирватися з лап сатани, хто в глибині серця знає, що вони були втягнуті у вир зла; вони повинні звернутися до Мене і попросити Мене про допомогу завдяки цій спеціальній Молитві Хрестового Походу (78) Врятуй мене від лукавого

„Ісусе, захисти мене від влади сатани. Забери мене до Твого Серця, адже це дозволить розірвати мою прив’язаність до нього і його нікчемних доріг. Я віддаю мою волю і приповзаю до Тебе на колінах зі смиренним і покаянним серцем. Я залишаю моє життя у Твоїх Святих Обіймах. Спаси мене від лукавого. Звільни мене і прийми мене до Твоєї безпечної гавані захисту, зараз і назавжди. Амінь.” 

Ваш Ісус.

 

Діва Марія: Коли ви молитеся Розарій (вервицю) – Ви можете допомогти врятувати вашу державу.

Неділя, 5 лютого 2012 р. Божого 13:15

Моя дитино Я закликаю усіх моїх дітей, щоб молитися за єдність в світі у цей час.

Віра в Мого Сина зникає, і мої діти залишилися з порожніми душами.

Я є Непорочне Серце і через любов що у мене є для мого дорогоцінного Сина, Ісуса Христа, буду співпрацювати з Ним тісно, щоб врятувати людство.

Молячися до Мене про заступництво, Я буду просити мого Отця, Бога Всевишнього, щоб стримати руку правосуддя від суворого покарання яке Він виллє вниз на землю, щоб зупинити поширення нечестя.

Я допоможу вам діти, щоб стати ближче до Серця Мого Сина. Коли ми працюємо разом, мої діти, ми можемо уникнути катастроф по всьому світу.

Ніколи не забувайте про важливість мого Найсвятішого Розарію-(вервиці), тому що коли ви молитеся її кожен день, ви можете допомогти врятувати вашу націю.

Влада сатани послаблюється, коли ви молитеся, мою вервицю. Він біжить геть у великому болі, і стає безсилим. Дуже важливо,до якої б ви християнської віри не належали, щоб молитися вервицю принаймні раз на день.

Так багато людей не приймають мене, їх Божу Матір.

Як і мій Син я відхилена, зазнаю презирства, образи і приниження. Однак, просячи моєї допомоги, я можу привести душу прямо до Пресвятого Серця Мого Сина, Ісуса Христа.

Мій Син, Ісус Христос, ваш Спаситель діти, і Він ніколи не відмовиться від грішників, якими би не були грішними ваші душі.

Якщо ви відчуваєте жаль, за те, що образили Його, просто прикличте мене вашу люблячу Маму, і я приведу вас за руку до Нього.

Мій Син збирається прийти щоб привести всіх своїх дітей разом, щоб всі ви могли вступити з Ним в Новий Рай на землі. Тільки чисті і скромні душі можуть увійти.

Ви повинні почати підготовку зараз. Почніть молитися мій Святий Розарій-(вервицю).

Тому важлива ця молитва, що вона повинна тепер стати хрестовою молитвою у своєму власному праві.

Хрестовий похід молитви (26) – Святого Розарію Пресвятої Діви Марії

Відчуйте, мир діти, коли ви роздумуєте про розважання Розарію.

Оскільки благодать яка зійде на вас після молитви цієї вервиці, то ви будете знати, що обманщик відійшов від вас, і, там є місце любові. Любов виходить від мого Вічного Отця.

Коли ви відчуваєте любов у ваших серцях ви будете знати, що ви виграєте бій, щоб перемогти лукавого.

Ваша Улюблена Цариця Ангелів

Матір Спасіння.

 

Віддайте Мені свої проблеми, і Я буду полегшу ваш тягар.

Понеділок 13 червня 2011 р. Божого 18:00

Моя ніжно люблена дочко, молитва зростає зараз в швидкими темпами через Дар Святого Духа, Який просочив душі всіх Моїх послідовників у всьому світі. Їхні вуха зараз є пильними на Моє Пресвяте Слово.

Моліться за всіх Моїх бідних змучених дітей, які страждають в світі від великих труднощів через страх від дій, в яких вони є жертвами, і все – через гріхи людства.

Дозвольте Мені нагадати всім Моїм дітям, повсюди, щоби читали вервицю до Мого Божого Милосердя щодня. Моліться також, і Я включаю всі Християнські конфесії, Святу Вервицю до Моєї улюбленої Матері, щоби ця потужна молитва послабила владу сатани над Моїми дітьми.

Все, що Я прошу, всіх тих з вас, хто в печалі від випробувань і турбот, щоб віддали Мені зараз всі ці проблеми і дозволи Мені мати з ними справу. Довіряйте Мені і ваш тягар буде полегшений. Дозвольте Мені направити вас в більш спокійний стан. Відпочиньте, діти Мої, і дозвольте Моєму Миру заповнити ваші чутливі, спраглі душі. Темрява, яку ви відчуваєте, походить від страху. Страх виникає від браку довіри. Коли ви втрачаєте довіру до Мене, сатана насаджує сумніви в ваших умах.

Ніколи не варто недооцінювати те, що він робить, коли він постійно грає в ігри, щоби повернути вас знову на свого ближнього. Цей обман завжди, в першу чергу, спрямований на Моїх самих побожних послідовників. Він ненавидить вас, якщо ви любите Мене. Він ніколи не заспокоїться, поки не засмутить вас. Він сміється, коли ви падаєте. Не давайте йому цю владу, тому що, коли ви так робите, ваша Віра в Мене слабне.

Молитва до Святого Михаїла та Пресвята Вервиця – ваша найбільш потужна зброя проти сатани. Ідіть зараз з більшою впевненістю і віддайте Мені ваші проблеми і турботу, тому що Я тут очікую вас завжди, щоб принести вас у Світло.

Я люблю вас всіх, діти. Довіряйте Мені більше.

Ваш люблячий Спаситель.

Ісус Христос.

Bookmark the permalink.