• Прохання про молитовне чування!

    Існує велика потреба в молитві, щоб захистити цю Місію Спасіння від подальших нападів сатани, щоб врятувати душі від прокляття і для того, щоб Залишкова Aрмія об'єдналася і зміцнилася Благодаттю Божою. Ось 6 інструкцій, надісланих від страждаючої душі в Святе Ім’я Ісуса: (читати далі на сторінці в категорії)

Ви повинні молитися за їхні душі, бо вони продали їх.

Ви повинні молитися за їхні душі, бо вони продали їх.

Четвер, 29 серпня 2013 року Божого 23:53

Моя ніжно улюблена дочко, ті з вас, що старанно молитеся Мої Молитви Христового Походу, знайте, що Я приношу полегшення світу від підступів диявола.

Стародавній змій падає і спотикається, значно втрачаючи могутність, коли ви намагаєтеся щодня промовляти Мої Молитви Христового Походу. І хоча часи великих випробувань тривають, ваші молитви створять багато невдач у планах, створених Масонськими силами у світі, які розроблені для створення хаосу, щоб керувати слабкими і вразливими. Всього однієї Молитви Христового Походу, промовленої від серця, достатньо для Мене, щоб знищити владу зарозумілих політичних лідерів, які не мають совісті.

Егоїзм є прокляттям і перешкодою для здатності людства жити в гармонії і мирі. Одержимість особистими амбіціями нічого не приносить, окрім поділу, коли людина прагне володіти тим, чого, як вона відчуває, потребує, з метою одержати якомога більшу користь.

Ті з вас, які наосліп підкоряються наказам тих, що у владних структурах, які направляють вас у здійснення дій, які, як ви знаєте, огидні в Очах Бога, теж тоді будете визнані винними, як і ті, що спокушали вас до здійснення таких злодіянь. Чоловіки і жінки, чия влада над іншими обумовлена корупцією та іншими засобами, матимуть багато роботи до виконання, якщо вони хочуть насолоджуватися Моїм Славним Царством.

Я повалю егоїстів і гордих серед вас. Я кину вас на землю, поки ви не станете такими ж скромними, як ті, кого ви зневажали.

Я виріжу серця тих зачерствілих і впертих душ, які не турбуються потребами інших, окрім своїх власних. Вони отримають урок, що якщо вони не можуть любити, то у них не повинно його бути. Замість любові вони прагнуть тільки обожнювання. Ці бідні душі, які були підняті перед вами у світі, в будь-якій формі, є жертвами Сатани. Замість аплодування їх хвастощам і прийняття їх ненаситної потреби в громадському обожнюванні, ви повинні молитися за їхні душі, бо багато продали їх.

Багато душ, які знаходяться в позиції впливу над іншими, у тому числі ті, що в політиці, світі музики, ЗМІ, шоу-бізнесі і ті, які у великій фінансовій діяльності, повинні бути утримані в ваших серцях, оскільки багато (*з них) стали рабами себе і своїх потреб, які служать тільки своїм власним похотям і бажанням. Вони заражають невинних, які наслідують і копіюють їх спосіб життя, який відділив їх від Бога.

Я, Ісус, засуджую світ фальшивих ідолів, створених тими, хто не хоче нічого, крім влади, багатства і здатності впливати на інших.

Поширення атеїзму було спричинено людською гордістю своїми власними здібностями. Це було обумовлено вірою людини, що у смертної людини, на основі Дару людського інтелекту, є всі відповіді на істинний сенс вашого життя на Землі.

Молоді душі були втрачені для Мене, тому що вони обожнюють фальшивих ідолів у вигляді земних благ, моди, музики і світу розваг. Це не означає, що вони не повинні насолоджуватися життям, – бо це приносить Мені щастя – але це їх брак любові до Мене і до їх власного тіла, які засмучують Мене. Вони народилися чистими і досконалими. Їх тіла є Даром з Небес. Вони оскверняють своє тіло і не соромляться у здійсненні непристойних вчинків, щоб привернути невинні душі до себе. Багато із них з такою силою продали свої душі за їх диявольськи натхненні дари. Єдина причина, по якій вони отримали ці дари, була забезпечувати радість світу, як талантом, даним їм Богом. Але Сатана спокусив багатьох і пообіцяв їм, в обмін на їхні душі, славне і блискуче життя в багатстві, лестощах, славі і задоволенні. Коли вони отримали ці дари, вони потім використовували їх для зараження інших душ. І так це продовжується, поки мільйони інших душ не стануть рабами Сатани. Багато душ, які йдуть слідом за фальшивими ідолами, втягуються у наркоманію. У них немає сорому, ні скромності, ні реальної любові один до одного, оскільки кожен намагається змагатися за найбільшу увагу.

Так багато часу витрачається в бою за власною славою, яка викликана одержимою любов’ю до себе, що Бог не відіграє ніякої ролі в їхньому житті. Багато із них відкрито відкидають Бога через осквернення Святого Розп’яття – так мало сорому є в них. Знайте, що вони страждали б від страшної долі, якби Я не втрутився. Це всього лише одна група загублених душ, яких Я зберу, а потім забезпечу їх Даром спасіння, завдяки вашим молитвам, Мої любі послідовники. Я візьму їх у Мій Притулок завдяки цій спеціальній молитві.

Молитва Христового Походу (117) За тих, які продали свої душі

„Найдорожчий Ісусе, я присвячую душі (перерахувати їх тут), і всіх тих, які проміняли свої душі за ціну слави.

Визволи їх від їх зараження. Відверни їх від загрози ілюмінатів[1], які поглинають їх.

Дай їм мужність, щоб відійти від цієї злої залежності без страху. Візьми їх у Свої Руки Милосердя і поверни їх у Стан Благодаті, щоб вони були гідні стояти перед Тобою.

Завдяки Твоїй Божественності допоможи мені, через цю молитву за душі, привласнені Сатаною, забрати їх геть від Масонства. Звільни їх від кайданів, які зв’язують їх, і які призводять до жахливих ​​мук в камерах Пекла.

Допоможи їм, через страждання вибраних душ, через мої молитви і через Твоє Милосердя, бути в перших рядах, готовими увійти у Ворота Нової Ери Миру – Нового Раю. Я прошу Тебе визволити їх з полону. Амінь.“

Ваш Ісус.

[1] ілюмінати – члени таємного товариства, які контролюють світовий порядок (масони)

Bookmark the permalink.