• Прохання про молитовне чування!

    Існує велика потреба в молитві, щоб захистити цю Місію Спасіння від подальших нападів сатани, щоб врятувати душі від прокляття і для того, щоб Залишкова Aрмія об'єдналася і зміцнилася Благодаттю Божою. Ось 6 інструкцій, надісланих від страждаючої душі в Святе Ім’я Ісуса: (читати далі на сторінці в категорії)

Вони підпорядкують Божих дітей владі малого рогу, який сидітиме на Троні Петра, оточений німбом помпезного блиску.

 

Вони підпорядкують Божих дітей владі малого рогу, який сидітиме на Троні Петра, оточений німбом помпезного блиску.

Понеділок, 18 лютого 2013 р. Божого 18:00 

Моя щиро улюблена дочко, коли посиляться зміни в Моїй Церкві на землі, також будуть збільшуватись голоса фальшивих пророків на підтримку гидоти в Моїй Церкві.

Коли Я відкриваю тобі, правдивому пророку кінця часів, Правду, а більша частина її вже є відома, розповсюджується брехня, щоби ввести в оману тих, котрі йдуть слідом за Мною.

До кожної вказівки, яку Я даю світові через тебе, буде оголошено прямо протилежне твердження з уст фальшивих пророків.

Вони будуть говорити слова розради Моїм послідовникам, яким здаватиметься, що Правда є занадто жахлива щоб її витерпіти.

Завдяки цій мерзенній брехні, вони підпорядкують Божих дітей владі малого рогу, який сидітиме на Троні Петра, оточений німбом помпезного блиску.

Коли Я говорив тобі про великий поділ в Моїй Церкві, Я не казав, як саме це станеться. А тепер послухай Мене:

Так само, як ті священики відкинули Моє Святе Слово коли Я ще жив на землі, те ж саме станеться зі священиками якраз перед Моїм Другим Пришестям: вони відкинуть Мене.

Не лише відкинуть Моє Слово, передане через тебе, Моя дочко, але вони приймуть зміни, які будуть їм нав’язані.

Як тільки вони схвалять богохульства і нові правила, їх Святі Дари стануть безплідними.

Мої вірні послідовники також будуть розділені в своєму лояльному ставленні до Моєї Церкви на землі.

Вам потрібно тільки йти за Моїм Навчанням, що дано вам в Книзі Мого Батька. Немає необхідності бігти куди-небудь, бо Я є присутній серед вас. Ви знаєте Правду. Вас, як християн, годували нею. Тому, коли ви побачите, що заповіді Божі і Моє Навчання були переписані, а Мої Святі Таїнства – змінені, одразу ж треба буде від цього відвернутися.

Не допускайте, щоби брехня вас налякала, бійтеся більше за тих, хто не зрозуміє Правду і прийме ці нові, злі погодження і закони, як такі, що походять від Мене.

Ваш Ісус.

 

Bookmark the permalink.