• Прохання про молитовне чування!

    Існує велика потреба в молитві, щоб захистити цю Місію Спасіння від подальших нападів сатани, щоб врятувати душі від прокляття і для того, щоб Залишкова Aрмія об'єдналася і зміцнилася Благодаттю Божою. Ось 6 інструкцій, надісланих від страждаючої душі в Святе Ім’я Ісуса: (читати далі на сторінці в категорії)

Ваші поганські практики допровадять вас до пекла.

Ваші поганські практики допровадять вас до пекла.

Понеділок, 3 червня 2013, о 21: 50. 

Моя улюблена дочко, бичування, які Я терплю в даний час, провокує не лише майбутня зрада Мене в Моїй власній Церкві, а й ті поганські лже-ідоли, які замінюють Мене в сучасному світі.

Поганство розповсюджується дуже швидко і сприймається як нова поп-культура, як альтернатива віри в Єдиного Істинного Бога. Воно набирає різноманітних форм. Найважливіше те, що для тих, хто пробує себе в практикуванні New Age, це буде лише невинна розвага і як вагома складова особистого розвитку – як прояв гуманізму та любові до себе.

Це глобальне поганство було пророковане для кінцевих часів і багато людей насправді не можуть побачити його істинну суть. Це – любов до себе і до лже-богів, в яких багато хто вірує і вірує в магічну силу, яку, як вони вважають, можуть запропонувати їм ці боги.

Багато тих, хто шукає таких розваг, щоб заповнити порожнечу у власних душах, прибігають до поклоніння статуям Будди, які стали центром їх життя, їх будинків та місць праці. Їх заспокоює пошук духовного спокою, коли вони практикують поганство New Age, такі як йога, рейкі чи, так звані, медитації. Проте невдовзі після цього вони поринають в глибоку тугу та, все ж, продовжують вірити в брехливі обіцянки тих, хто практикує цю мерзоту. Це і є форми окультизму, які засліплюють мільйони душ на Божу Істину.

Незалежно від того, чи доктрини New Age, чи інших релігійних практик обіцяють вам комфорт і скеровані на те, щоб дати вам силу для користолюбних цілей, знайте, що такі речі ніколи не могли б походити від Бога. За будь-яку ціну уникайте вчення, які диктують вам обожнювати статуетки, які не від Бога чи пропонують вам взяти участь в практиці окультизму. Хіба ж ви не знаєте що такі речі роблять з вашою душею, духом та тілом? Вони знищують їх.

Стільки душ заражується такими практиками, які відчиняють двері вашої душі і позволяють демонам та сатані поглинути вас. Ці практики – дуже сильні в притягувані злих духів, можете не сумніватись. Застосування карт Таро, йоги, рейкі та деякі види медитацій, які містять в собі поганські практики, будуть отруювати вас. З часом ви можете захворіти та попасти в темряву відчаю, коли духи зла увійдуть у ваше життя і ви вже не зможете позбутись їх.

Це все – ознаки впливу сатанізму у світі і багато демонів з’являються в образі ангелів світла. Саме тому ті, хто захоплюється «картами ангелів» і ті, хто приймає, так званих «вознесених майстрів», в рамках цього ангельського культу, приймають духа зла, поданого, як невинна розвага.

Інша форма поганства – це атеїзм. Ті, серед вас, хто пишається своїм атеїзмом і, можливо, навіть ведуть правильний спосіб життя, а також проявляють добро та любов і ставляться до своїх ближніх з повагою, все ж, знайте, що Царство Боже не належить вам. Я ніколи не зможу взяти вас до Свого Царства, після вашого останнього подиху, не зважаючи на те, як сильно це зранить Моє Серце. Якщо ви не попросите Мене перед смертю прийняти вас, то Я нічим не зможу вам зарадити, тому що не можу втручатись у вашу вільну волю.

Будь-хто, хто каже вам, що атеїзм не має значення – бреше. Істина полягає в тому, що лише ті, хто прийняв Мене і, хто визнає Бога, зможе ввійти в Моє Царство.

Багатьом з вас, тих, хто живе таким заплутаним життям і все ж вважає, що все буде добре, має чому навчитись. Саме через це Мій Отець дозволив, щоб відбулось Попередження, так як без нього багато душ потрапили б прямо в полум’я пекла.

Будьте вдячні за те, що вам відкрито Істину, так як багато священиків проповідують про небезпеку гріховного життя, яке ви зараз ведете і про жахливі наслідки, до яких може привести такий стиль життя.

Ваші поганські практики допровадять вас до пекла. Ваш атеїзм відокремить вас від Мене. Тільки покаяння може вас врятувати. Слухайте Істину і приймайте Її, навіть якщо для вас вона буде неприйнятною, і вам буде дано Дар Вічного Життя – Життя, яке ви прагнете вже зараз, але яке ніколи не буде вашим, якщо ви й надалі будете продовжувати обожнювати лже-богів і відкидати Мене, Ісуса Христа. Вибір – лише за вами. Ніхто інший не зможе зробити цей вибір, тому що Бог дав вільну волю обирати між добром і злом і Він ніколи не забере її від вас, навіть тоді, коли ви обираєте неправильний шлях.

Ваш Ісус.

Bookmark the permalink.