• Прохання про молитовне чування!

    Існує велика потреба в молитві, щоб захистити цю Місію Спасіння від подальших нападів сатани, щоб врятувати душі від прокляття і для того, щоб Залишкова Aрмія об'єдналася і зміцнилася Благодаттю Божою. Ось 6 інструкцій, надісланих від страждаючої душі в Святе Ім’я Ісуса: (читати далі на сторінці в категорії)

Вам незабаром скажуть, щоб ви використовували вашу віру для ведення політичної кампанії боротьби з бідністю по всьому світі.

Вам незабаром скажуть, щоб ви використовували вашу віру для ведення політичної кампанії боротьби з бідністю по всьому світі.

Неділя, 6 жовтня 2013 р. Божого 23:20

Моя ніжно улюблена донечко, голос лжепророка гучно звучить про все, що є святе в Моїй Церкві. Проте мало буде сказано ним про важливість дотримання Вчення Бога, Пресвятих Тайн і Проголошення Істини. Замість цього, вас відволікатимуть турботою про бідних і голодних світу, і це буде вважатися вашою першою задачею, як служителів Божих.

Як слуги і послідовники Бога в Церкві, в першу чергу ви повинні бути вірними Правді, яку Я дав вам. Любити бідних і голодних і допомагати їм – це прекрасна справа, але Моя Церква на землі має набагато більше призначення, на яке вона присягнула Мені. Її призначення — навчати Істини у всьому, що я навчив вас, і ви будете робити це, якщо ви дійсно любите Мене.

Місія Церкви — навчати Істину Мого Вчення. Коли ви виокремлюєте лиш один аспект Мого Слова – допомогати бідним – це чудово, але вводить в оману, оскільки Моє Вчення чітко вказує, що ви повинні допомогати тим, які бідні духом. Допоможіть їм вилікувати їхні душі, перш ніж допоможете їм звільнитися від життєвих негараздів. Якщо б я дав вам бідного чоловіка і попросив допомогти йому, як би ви це зробили? Дали б йому одяг? Гроші, щоб прогодувати його родину? Чи ви б зробили, щоб Я врятував спершу його душу?

Незабаром вам скажуть зосередити всю вашу увагу на бідних у світі. У вас будуть просити грошей – і гроші будуть взяті з різних джерел – щоб допомогати обездоленим, безробітним і бездомним у світі. Вам говоритимуть, що Я, Ісус Христос, завжди любив бідних. Проблема полягає в наступному. Я, в першу чергу, шукав бідних духом – щоб визволити їх від втраченого життя. Бідні духом, котрі майже не мають духовного відчуття Бога, це ті, за якими я сумую. Блаженні ті, які не мають достатку в цьому житті і не прагнуть багатства, але які люблять Мене, бо ці люди зовсім не бідні. Багата людина, яка не любить Мене, набагато більше потребує Моєї Любові, Мого Милосердя, Мого Співчуття, ніж ті, які змушені щодня шукати їжу, одяг і дах над головою. Як ви любите Мене і як ви просите Мене про ваше спасіння — ось що є важливим для вас. Пресвяті Тайни будуть порятунком для тих, які багаті чи бідні, але не мають любові до Мене.

Керівники Моєї Церкви незабаром скажуть вам, щоб ви використовували вашу віру для ведення політичної кампанії боротьби з бідністю по всьому світі. Нічого не буде сказано про те, щоб спонукати вас готуватися до Мого Другого Пришестя, тому що вони знехтують підготовкою вас до цього Великого Дня. Вони волітимуть відволікати вас від Мене, просячи вас проводити якомога більше часу, вшановуючи працю лжепророка.

Дуже скоро в церквах по всьому світі з’являться статуї, реліквії, плакати, чаші і великі картини з зображенням лжепророка. Його зображення, а з часом і разом з антихристом, будуть прикрашати громадські місця, церкви, політичні центри, а також парламенти тих країн, які будуть приймати Католицьку Церкву в „новому світлі“. Це створить нову форму фальшивої євангелізації, яка буде залучати прихильників з усього світу, оскільки буде звернена до сучасного секуляризованого суспільства.

Жодного слова не буде сказано про важливість Пресвятих Таїнств у їх первісному вигляді, чи про велику Благодать, яку вони приносять. Замість цього їх значення принижуватиметься, додаватимуться нові значення для того, щоб привернути тих, хто заперечує їх в тому виді, в якому вони є зараз. Це буде робитися в надії, що мерзоту осквернення Моїх Тайн прийме якомога більше людей, щоб відвернути їх від Бога, так щоби вороги Бога могли завершити їхню угоду з дияволом.

Диявол зведе багатьох з тих, що належать до Моєї Церкви у цей час історії людства. Він зробить це найбільш привабливим і переконливим шляхом, і буде виправдовувати брехню, коли Його слуги казатимуть, що Я схвалив би ці зміни. Мене, Ісуса Христа, будуть неправильно цитувати для того, щоб звести побільше душ. Моє вчення будуть перекручувати, щоб зруйнувати Мою Церкву і вкрасти душі, які найближчі до Мене. Мільйони людей у світі безтурботно прийматимуть брехню. Ви повинні молитися за них в надії, щоб вони вчасно зрозуміли , що щось не так.

Коли я призначаю керівників в середині Моєї Церкви на землі, і коли вибрані душі були призначені поширювати Моє Святе Слово, Істина завжди є відвертою, зрозумілою, чіткою і влучною. Коли вам брехатимуть, під впливом духу зла, вас будуть заплутувати. Вислови не матимуть сенсу. Так звані удосконалення, представлені ворогами всередині Моєї Церкви, означатимуть, що Істина вже не є „достатньо хорошою“.

Моє Слово, Мої Пресвяті Тайни, Мої Вчення не мають потреби в удосконаленні, тому що вони походять від Мене. Я є Бог. Я досконалий. Моє Слово залишається незмінним назавжди. Будь-яка людина, яка втручається в Моє Найсвятіше Слово, є ворогом Бога. Мій Гнів є великим в цей час, і знайте, – якщо будь-яка людина, яка ставиться до Мого Тіла, Пресвятої Євхаристії, з неповагою і одночасно каже, що веде Мій народ – це не відповідає дійсності. Я ніколи не буду просити керівника Моєї Церкви змінити Слово Боже, запроваджуючи нові значення або нові інтерпретації. Цього ніколи не може бути.

Ваш Ісус.

Bookmark the permalink.