• Прохання про молитовне чування!

    Існує велика потреба в молитві, щоб захистити цю Місію Спасіння від подальших нападів сатани, щоб врятувати душі від прокляття і для того, щоб Залишкова Aрмія об'єдналася і зміцнилася Благодаттю Божою. Ось 6 інструкцій, надісланих від страждаючої душі в Святе Ім’я Ісуса: (читати далі на сторінці в категорії)

Ці Послання — останні, які вам буде дано перед Великим Днем, коли Я прийду Судити.

Ці Послання — останні, які вам буде дано перед Великим Днем, коли Я прийду Судити.

Субота, 25 Травня 2013 р. Божого 21:49

Моя люба донечко, страждання пророків, які були до тебе, ніколи насправді не були відомі. Але їхній тягар був важким. На відміну від провидців, вони працювали самотужки, і їх взагалі не приймали.

Пророків ненавиділи, тому що вони пророкували в ім’я Бога і тому, що вони розповідали про майбутні трагедії, які мали спіткати людство через заплямування гріхами. Вони вели самотнє та моторошне життя, і вони падали багато разів через труднощі їхньої Місії. Їм було важко зрозуміти пророцтва, і багато з них не знали значення Слів, які були їм продиктовані.

Багато з них не були упевнені, чи взагалі вони були справді пророками, але за плодами їхньої Місії, коли вони могли бачити поширення Божого Слова та ставали свідками швидкого навернення, вони це розуміли.

Більшість Божих пророків зневажали, висміювали та називали їх єретиками. Багатьох з-поміж них кинули у пустелю та катували, а все через те, що вони були посланцями Бога.

Пророки послані у світ лише через Любов Бога, тому що Він хоче підготувати Своїх дітей до подій, які матимуть вплив на спасіння їхніх душ. Пророкам були дані різні Місії. У деяких випадках вони були послані, щоб попередити людство про небезпеку непокори Отцеві. Інші були послані, щоб попередити про наслідки, які можуть спіткати людей, коли вони впадають у тяжкий гріх. В іще інших випадках йшлося про попередження людства про тих, хто чинитиме переслідування та спробує завадити Слову Божому живити Його дітей.

А потім був посланий Іван Хреститель, щоб підготувати дітей Божих до приходу Месії, Єдинородного Сина Божого, посланого, щоб спокутувати людей в Очах Бога. Але вони не хотіли його слухати. Лише найскромніші серед юдеїв справді слухали і прийняли Мене, Ісуса Христа, Сина Людського, але найсвятіші і найстарші слуги у тогочасній Церкві відмовилися прийняти Істину.

А тепер ти, Моя дочко, була послана, щоб приготувати шлях для Мого Другого Пришестя, щоб Я міг принести спасіння світу, і щоб Мій Новий Рай став реальністю. Це було передбачено, але чи будуть вони слухати? На жаль, ні. Вони відмовляються вірити, що Мій Отець міг відправити у світ, в їхній час, Свого останнього пророка. Вчинивши так, вони заперечують Святе Євангеліє Бога. Вони вірять, що Моє Друге Пришестя відбудеться лише у далекому майбутньому. Ця помилка викликана не їхнім знанням Святого Письма, а їхніми недоліками людського розуму, через які неможливо зрозуміти жодної частини Моєї Обіцянки Другого Пришестя.

Славний Спадок вашого майбутнього, який чекає на вас, належить вам. Кожному з вас, незалежного від того, наскільки почорнілі чи чисті ваші душі, але ви повинні приготуватися та бути напоготові, тому що усі демони з пекла блукають по Землі у цей час і через інших людей намагаються зупинити вас. Сатана не хоче, щоб Мій Отець, привів Своїх дітей додому, до їхнього законного Спадку. Він поширюватиме брехню, спричинятиме плутанину та відволікатиме вас.

Його хитрі і брехливі способи будуть дуже витонченими, і він діятиме через інші душі, які дозволяють собі бути відкритими до такої спокуси. Тому люди не віритимуть, що Бог коли-небудь міг би відправити у світ ще одного пророка у такий спосіб. Вони скажуть, що це — не необхідно. Їх обмануть, змусивши натомість повірити у лжепророків, і оскільки багато з них — вовки в овечій шкурі, їх привернуть до себе ті, хто говоритиме такі речі, які вони хочуть почути. Хто буде вигадувати байки, уміло замасковані у святі слова, які приховуватимуть жахливу брехню, що буде плюгавити Моє Святе Слово.

Ти, Моя дочко, будеш єдиною, хто говоритиме Істинне Слово Боже у цей час для всього світу. Є також інші пророки Бога, проте вони мають інші Місії. Ти була покликана розповісти Істину, але Правда буде шокувати, хоча саме вона врятує душі.

Чи ті з-поміж вас, хто проголошує, що знає Мене, вважають, що Мій Отець не послав би останнього пророка, щоб приготувати вас, силою Святого Духа, до Мого Другого Пришестя? Хіба ви Його не знаєте? Хіба ви не знаєте, наскільки велика Його Любов? Хіба ви не знаєте вимір Його великого Співчуття? Якщо так, то ви слухатимете ці Послання з Небес. Ці Послання — останні, які вам буде дано перед Великим Днем, коли Я прийду Судити.

Ті, хто живе відповідно до Божого Слова, і хто не знає про ці Послання, не мають нічого боятися. Ті, хто приймає ці Послання та Попередження, і не приймає жодної іншої доктрини крім тієї, яку світові дав Я, Ісус Христос, не мають нічого боятися, бо їхнім буде Царство Мого Нового Раю.

Ті, хто відмовиться від Моєї Руки Милосердя, хто заблукає далеко від Мене, і хто зруйнує свою душу, вшановуючи Сатану та всі його порожні обіцянки, замість свого Бога і Творця, зможуть отримати Вічне Життя лише якщо будуть благати про Моє Милосердя.

Попереду є ще час, щоб оновити ваші життя. Це дуже просто. Прийдіть до Мене і Я захищу вас. Ці пророцтва стосуються майбутнього і вони здійсняться. Якщо ви їх відкинете, вважаючи нісенітницею, ви будете жалкувати про той день, коли ви відвернулися від Істини, обіцяної вам, як Божим дітям, яких Він леліє.

Ваш Ісус.

Bookmark the permalink.