• Прохання про молитовне чування!

    Існує велика потреба в молитві, щоб захистити цю Місію Спасіння від подальших нападів сатани, щоб врятувати душі від прокляття і для того, щоб Залишкова Aрмія об'єдналася і зміцнилася Благодаттю Божою. Ось 6 інструкцій, надісланих від страждаючої душі в Святе Ім’я Ісуса: (читати далі на сторінці в категорії)

Ці люди будуть руйнувати Мої Церкви і лише небагатьом буде дозволено здійснювати щоденні жертвоприношення.

Ці люди будуть руйнувати Мої Церкви і лише небагатьом буде дозволено здійснювати щоденні жертвоприношення.

Неділя, 20 січня 2013 р. Божого 17:50

Моя найулюбленіша дочко, Я хочу, щоб Мої учні прийняли прийдешні зміни без страху. Саме завдяки цим змінам людина зможе очиститися.

Злочинні воєнні дії та скасування ваших прав невдовзі призведуть до контролю над вашими країнами. Якщо ця фінальна битва між Царством Мого Отця та сатаною з його злими духами не відбудеться, зло не може бути знищене.

Вони будуть постійно намагатись взяти під контроль ваші валюти та особистий доступ до грошей. Однак, ваші молитви можуть зупинити цих нечестих лідерів у введенні такої спроби невільництва. Ці люди будуть руйнувати Мої Церкви і лише небагатьом буде дозволено здійснювати щоденні жертви. Однак, серед них будуть і ті, хто залишиться непохитним завдяки Божій благодаті.

Вони будуть переслідувати Церкву та спричинять великий поділ серед провідників Християнських Церков, та все ж будуть священики та духовенство, які залишатимуться стійкими, тому що відмовляться підкоритися тиску.

Вони намагатимуться зупинити Таїнства Хрещення, Св. Причастя та Сповіді, та незважаючи на те, мої вірні та відважні священнослужителі продовжуватимуть служити Мені.

Пам’ятайте, що ваші молитви будуть зменшуватимуть вплив та жорстокість цих випробовувань. Коли Мої вибрані душі моляться, зокрема за такі акти Милосердя я відповім на їх прохання.

Ваш Ісус.

 

 

Мій Час, який пов’язаний з Божественною Волею Мого Батька, вже майже настав.

Понеділок, 21 січня 2013 р. Божого 15.50

Моя найулюбленіша дочко, здавалося би, що Мій Час на землі закінчився з Розп’яттям, але це був тільки початок. Мій Час, який пов’язаний з Божою Волею Мого Батька, вже майже настав і, нарешті, Я знову прийду, аби прийняти людство до Мого Найсвятішого Серця.

Багато чого вже зроблено і не лише завдяки вам, Мої дорогі учні, а завдяки вірі Моєї Церкви, яка виступила проти переслідувань, заподіяних Моєму Тілу на землі світськими урядами. О, як Я люблю Моїх вірних послідовників. Скільки втіхи вони приносять Мені своєю щирою та рішучою вірністю. Святий Дух діє як стихія в ці дні і став немов сіть, накинута на людство, як протиотрута від духу зла, присутнього в людських серцях.

О, якби ви, Мої послідовники, могли бачити так, як Я бачу тих блукаючих у пошуках домівки злих духів, то померли би від шоку. Вони шукають притулку в людській душі, а також прихистку, в якому вони могли би жити.

Душі, які Мене не люблять, котрі відкидають Бога і йдуть слідом за неправдивим вченням, що розповсюджує сатана, в тому числі організація New Age, які подають себе, як духовні та релігійні організації – ці душі стають для таких злих духів просторим вмістилищем.

Багато з цих душ відчуло би себе ображеними, якщо би їм сказали, що вони є носіями цих злих духів. Вони не повірили би в це, хоча в них з’явились симптоми глибоких, емоційних розладів.

Я бачу ці злі духи, а їх багато, коли вони корчаться переді Мною в темряві. Я бачу, як вони знущаються з Мене і опльовують Мене своїми мерзенними ротами. Коли вони присутні в Божих дітях, вони перетворюютьту особу, до якої прийшли, хоча на початку роблять це повільно. Через деякий час ці бідні душі випльовуватимуть з себе прокльони проти Бога і проти законів, встановлених Ним. Підбурюватимуть до будь-якого роду злодіянь, а також піднімуть особливі зусилля, щоб підштовхнути інші душі до скоєння гріха.

Коли вони прискорять свої вторгнення, тоді Святий Дух, присутній в серцях Моїх послідовників, розіграє потужну битву, щоби викорінити це зло. Ось чому молитва є такою важливою. Ваші молитви, промовлені щоби зупинити поширення злих, образливих для Бога законів, будуть почуті і дадуть результат. Я прошу, продовжуйте молитися молитвою Хрестового Походу (87) Захисти наш народ від зла, щоби впроваджені дияволом переслідування, могли бути улагоджені.

Ваш Ісус.

 

Bookmark the permalink.