• Прохання про молитовне чування!

    Існує велика потреба в молитві, щоб захистити цю Місію Спасіння від подальших нападів сатани, щоб врятувати душі від прокляття і для того, щоб Залишкова Aрмія об'єдналася і зміцнилася Благодаттю Божою. Ось 6 інструкцій, надісланих від страждаючої душі в Святе Ім’я Ісуса: (читати далі на сторінці в категорії)

Цей ганебний жест під час Страсного Тижня помітять ті, хто має відкриті очі.

Цей ганебний жест під час Страсного Тижня помітять ті, хто має відкриті очі.

Четвер, 14 березня 2013 р. Божого 18:00 

Моя щиро улюблена дочко, скільки страждань відчувають ті Мої улюблені висвячені слуги, які близько до Мого Серця і знають Правду, котрі мусять дивитися на гидоту в Моїй Церкві на землі.

Це має бути особлива зневага, яка буде завдана Моєму Святому Імені, в спробі осквернити Мене під час Страсного тижня.

Цей ганебний жест під час Страсного тижня помітять ті, хто має відкриті очі, і це буде одним із знаків, завдяки якому ви розпізнаєте, що самозванець, який сидить на троні в Моїй Церкві на землі, не походить від Мене.

Мої послідовники, ви повинні знати, що пророцтва, які передаються світові, ці попередження, стосуються цього часу, коли влада в Моїй Церкві буде перехоплена тими, хто вірний звірові, вони вже чекають на вас.

Це власне вже є цей час.

Пам’ятайте, що ті, хто гордо виставляють напоказ свою покору, насправді перебувають в гордині. Гординя – це гріх.

Ті, хто кажуть, що Моя Церква повинна оновити свій імідж, що потрібно обновити вчення Моєї Церкви і які стверджують, що завдяки осучасненню її, Церква буде прийнята більшою кількістю людей, нехай знають наступне:

Ті з вас, які кажуть, що виконують Моє Вчення, але прагнуть внести зміни в закони, які терпітимуть гріховні вчинки в Моїх Очах, забирайтеся вже з Моєї Церкви. Ви не Мої. Ви відвернулись від Мене і не гідні, аби увійти до Мого Дому.

Але це, все ж, станеться.

Ви і всі ті серед вас, які вимагаєте змін, що їх приймає мирський світ, будете задоволені, бо лжепророк спокушатиме вас на свою користь, а ви будете аплодувати кожному моменту його короткотривалого панування.

Але це не за Мною, Ісусом Христом, ви будете йти слідом. Ви підете за фальшивою наукою, що не від Бога.

Так багато визнають панування лжепророка, а Мене відштовхнуть убік з радістю у своїх серцях.

Тоді, коли помилки його шляху стануть очевидними, Мої бідні висвячені слуги не матимуть куди податись. Їх смуток перетвориться на страх, а страх заміниться на розпач. Вони не знатимуть, кому можна довіряти, але вони повинні зрозуміти наступне:

Моє Тіло, Моя Церква, може бути бичована і обезчещена, але Мого Духа ніколи не можливо порушити, тому що Він ніколи не вмирає.

Я звертаюся до тих з вас, хто зараз відкидає Моє Слово і Правду, що Я даю вам, як особливий Дар з Неба: Я благословляю вас. Як і раніше Я буду виливати на вас Мої благодаті, допоки ви не повернетесь до Мене. Я ніколи не здамся, поки не врятую ваші нещасні душі.

Моя Церква, де Моє Вчення і Таїнства залишаться незмінними, житиме і ніколи не вмре. Вона не потребує цегли і цементу, щоби вижити, тому що це Я, Ісус Христос, є Тим, чиїм Тілом є Церква. Ви, Мої вірні, любі священики, висвячені слуги і віруючі є частиною Мене. Ви єдині з Моїм Тілом, утворюючи Мою Церкву на землі. Саме тому, ви повинні навчитися бути сильними, відважними і вірними Моєму Святому Слову незважаючи на те, які протилежні аргументи будуть вам подавати.

Час викриття розколу є близький, а в Римі вже відчувається страшна тривога. Коли Святий Дух зіштовхнеться з духом зла, лінія поділу пройде по центру і з’являться дві сторони. Великий Поділ відбудеться швидко. Тоді багато з тих, хто був обманутий брехуном, повернеться в Мої Святі Обійми, шукаючи захисту. Я проведу вас через ці сумні часи і прошу всіх вас, віддайте Мені ваші сльози і Я заспокою вас в дусі. Я благословляю вас. Я приношу вам мир серця. Я захищаю вас.

Ваш люблячий Ісус.

Bookmark the permalink.