• Прохання про молитовне чування!

    Існує велика потреба в молитві, щоб захистити цю Місію Спасіння від подальших нападів сатани, щоб врятувати душі від прокляття і для того, щоб Залишкова Aрмія об'єдналася і зміцнилася Благодаттю Божою. Ось 6 інструкцій, надісланих від страждаючої душі в Святе Ім’я Ісуса: (читати далі на сторінці в категорії)

Повідомлення для священиків, єпископів і кардиналів про лжепророка.

Повідомлення для священиків, єпископів і кардиналів про лжепророка.

Вівторок 7 червня 2011 р. Божого 15:50

Моя ніжно люблена дочко, ви страждаєте, тому що обманщик мучить вас. Ви повинні багато молитися і встояти у всіх нападках на вас. Повністю довіряйте Мені, і це дозволить Мені з цим мати справу. Але ви засмучені, тоді як маєте запропонувати Мені ці страждання з радістю в серці. Якщо ви будете постійно пам’ятати, що ці страждання сталися через перебування вас в Союзі зі Мною, і що ви дійсно благословенні як обрана душа, то ви будете відчувати себе по-іншому.

Багато хто з Моїх послідовників тепер починають розуміти, що відбувається у світі, і, через Милості Святого Духа, вони піднялися на захист Мого Слова. Ця армія віруючих стає сильнішою, і буде безстрашно приводити грішників до спасіння.

Мій Святий вікарій, Папа Бенедикт, потребує ваших молитов. Моліться за нього щодня, бо він потребує захисту на всіх рівнях проходження через муки, що чекають попереду. Важливо, щоб Мої послідовники були уважними до будь-якого нового папи, який може виявиться, бо він не буде від Бога. Прошу, закличте всіх Мої священних слуг готуватися до жахливих проблем, найбільш складних, з якими їм доведеться зіткнутися в своєму служінні, ніж коли-небудь. Це потребуватиме великої мужності, щоб піднятися до Істини Мого Вчення. Багато Моїх священних слуг сліпі до Обіцянки, яку Я зробив, коли Я сказав, що приїду знову. Що вони думають, коли це буде? Вони так використовують Моє Вчення, що забули, що вони можуть стати свідками цих подій в будь-який час, і, можливо, навіть в їхньому власному житті. Це одна з найбільших проблем сьогодні.

Якщо Я посилав пророків у світ тисячі років тому, то, звичайно, Я пошлю їх знову в період підготовки світу до того, коли Я прийду знову.

Прокидайтеся до науки, якої ви вчите своїх прихожан. Зрозумійте, що це Я, Хто говорить з вами зараз. Багато прийдуть в Ім’я Моє, але мало хто буде говорити Правду. Це повідомлення приходить від Мене Вашого Божого Спасителя. Моліться за проникливість визнати Мій Істинний Голос, коли він дається вам. Відкрийте свої серця зараз і слухати те, що Я повинен сказати вам. Настав час, щоб повідомити вам, що пророцтва, що містяться в Книзі Одкровення збираються розгортатися перед вашими очима.

Ви, Мої любі слуги, повинні боротися з хоробрістю, через любов до Мене, проти перешкод, що ставить обманщик, кидаючи виклик вашій витривалості. Ви повинні визнати, що лжепророк збирається спокусити вас. Зачарує вас. Переконає вас, що він представляє Істину. Тепер ви повинні показати свою вірність Мені і Моєму Вічному Отцю. Прошу, не впадайте у відчай. Бо, хоча ці події будуть лякати вас і турбувати вас, ваша відданість і лояльність повинна залишатися Мені.

Вперше у вашому служінні, ваша Віра буде по-справжньому перевірена зараз. Церква Петра – Моя Церква. Але коли ключі передадуться назад Богу Отцю, так як буде тепер, Церква стане частиною Мого Царства. Я Є Істина. Дотримуйтесь Істини в усі часи.

Моліться до Мене зараз, про необхідні Милості забезпечити вчасно ваш підйом над обманом сатани. В іншому випадку лжепророк заманить Моїх любих дітей через його харизматичні, небезпечні способи, шляхами обманщика, в яких він заплутаний. Сатана не переможе Мою Церкву, якщо Мої слуги пильні до обману і бачать його (обман) таким яким він є. Від диявольської брехні, в яку ви зробитесь втягнутими і присягнете на вірність новій гидоті, – вороття не буде!

Почуйте Мене зараз. Поверніться до Мене за Керівництвом і особливими Милостями, необхідними вести Мою отару до Мене і Мого Небесного Отця. Бо, коли ви це зробите, Я буду дарувати такі Милості, які не були перед тим, і ви знайде в собі сили захистити Моє Слово за будь-яку ціну.

Я вас всіх люблю і жадають вашої витримки в ці останні часи.

Ісус Христос.

Bookmark the permalink.