• Прохання про молитовне чування!

    Існує велика потреба в молитві, щоб захистити цю Місію Спасіння від подальших нападів сатани, щоб врятувати душі від прокляття і для того, щоб Залишкова Aрмія об'єдналася і зміцнилася Благодаттю Божою. Ось 6 інструкцій, надісланих від страждаючої душі в Святе Ім’я Ісуса: (читати далі на сторінці в категорії)

ПОПЕРЕДЖЕННЯ

welyke-poperedzhennia-proswitlennia-sumlinnia

Що таке Попередження

Попередження (Просвітлення Сумління) наступить незабаром – у рамках підготовок на Друге Пришестя Ісуса Христа, що наближається. Воно було об’явлене через Божу Матір в Гарабандалі в 1961 році. На небі зіткнуться дві комети і появиться знак Хреста. В одну мить Вогонь Святого Духа торкнеться сердець всіх людей на світі, щоб показати кожній людині правду, що Бог існує, а також відкриється стан її душі.

Віднесення до цієї події знаходяться у Святому Писанні і в журналах християнських авторів. Було воно також передбачено в пророцтвах і в приватних об’явленнях.

Фрагмент із  Щоденника св. Фаустини (пункт 83 ):

( Ісус до Фаустини)
“Напиши таке: перед тим, як прийти як справедливий Суддя, Я приходжу як Цар милосердя. Перед тим, як прийде справедливий день, людям буде даний такий знак на небі. Згаснуть усі світила на небі і настане велика темність по всій землі. Появиться знак Хреста, а з отворів, де були пробиті руки і ноги Спасителя, виходитимуть великі світла, які на певний час будуть освітлювати землю. Станеться це незадовго перед судним днем”.

Деякі інтерпретують нижчезгаданий фрагмент Святого Писання як Попередження ( Mт. 24,30) :

“Тоді на небі з’явиться знак Людського Сина. І лементуватимуть всі народи землі.”

 

Чому настане Велике Попередження

krzyznaniebie3

  • Щоб, довести усім: Бог існує.
  • Щоб повернути кожного до Ісуса і на дорогу Істини.
  • Щоб через навернення до віри, ослабити наслідки гріхів і усього зла.
  • Щоб врятувати нас ще до страшного суду, давши нам можливість благати прощення за скоєні гріхи.
  • Щоб повернути у віру невіруючих – тих, кому без цього Великого Акту Милосердя – не було би шансу для їхнього порятунку.
  • Щоб посилити віру серед віруючих.

Що станеться перед Попередженням

  • Зіткнуться дві комети.
  • Люди будуть очікувати, що це викличе більші катастрофи ніж землетруси, але так не буде. Це означатиме, що незабаром ми зустрінемо Ісуса.
  • Небо стане червоним і ми побачимо Великий Хрест на небі. Це буде знаком для приготування.
  • Атеїсти скажуть, що це глобальна ілюзія. Науковці почнуть шукати логічне пояснення, але його не знайдуть.
  • Буде це показове явище, але не завдасть нам жодної шкоди, оскільки буде Актом Любові і Милосердя яке походить від Ісуса.

Що станеться  під час Попередження

Усі, хто старше 7 років, зазнають містичну особисту зустріч з Ісусом Христом, яка триватиме біля 15 хвилин.
Це подарунок Небесного Отця, щоб повернути людство на шлях Істини. Буде схоже на Страшний Суд, але цього разу ми не будемо засуджені. Проте отримаємо шанс просити пробачення за свої гріхи.

  • Кожен відповідного віку, зазнає особистої містичної зустрічі з Ісусом Христом.
  • Побачимо всі наші гріхи і це спричинить нам великий смуток і сором.
  • Деякі відчують таку велику огиду і відчують такий страх, коли їх гріхи будуть їм показані, що помруть перш, ніж використають нагоду просити пробачення.
  • Кожен побачить стан своєї душі перед Богом що доброго і що поганого зробив у своєму житті.
  • Багато людей впаде на коліна і буде плакати сльозами полегшення, сльозами радості і щастя, сльозами здивування і любові.
  • Отримаємо можливість почати нове життя, коли дізнаємось повну Правду.

Що необхідно зробити перед Попередженням

  • Ісус просить кожного молитися за ті душі, які можливо не переживуть цей шоковий стан Попередження і помруть в смертельних гріхах. Кожен мусить тепер приготуватися.
  • Ісус просить, щоб ми всі вже тепер, тобто ще перед Попередженням, приготувалися духовно і скористалися можливістю сповіді, покути і просьби про пробачення наших гріхів.

 

Докладнішу інформацію про Попередження можна дізнатися із Послань (Книги Правди):

http://isusdoludstwa.net/category/poperedzhennya/