• Прохання про молитовне чування!

    Існує велика потреба в молитві, щоб захистити цю Місію Спасіння від подальших нападів сатани, щоб врятувати душі від прокляття і для того, щоб Залишкова Aрмія об'єдналася і зміцнилася Благодаттю Божою. Ось 6 інструкцій, надісланих від страждаючої душі в Святе Ім’я Ісуса: (читати далі на сторінці в категорії)

Опір щодо Мого Другого Пришестя буде жорстоким.

Опір щодо Мого Другого Пришестя буде жорстоким.

Четвер, 22 березня 2012 , 23:00

Моя ніжно улюблена дочко, Мій біль став вашим в повному єднанні зі Мною. Хоча це буде дуже важко для вас, це принесе вам багато радості і багато нових милостей.

Я тепер дарую вам дар читати душі. Я заповідаю вам цей особливий дар, з двох причин. По-перше, пропоную Вам захист який вам потрібно, коли ви почнете спілкуватися з деякими з Моїх послідовників.

Другий полягає в наверненні цих з твердими серцями,хто буде протистояти вам,оскільки вони кидають виклик Моєму Пресвятому Слову.

Ви повинні прийняти це нове страждання, яке ви відчуваєте, і знайте, що воно збільшиться зв’язку зі збільшенням зла у світі.

Ви Моя дочко, і багато інших Моїх вибраних душ, всі вони зараз переживають як фізичні, так і внутрішні страждання, в той самий час.

Це пов’язано з стражданням Мого Найсвятішого Вікарія який також переживає в ці дні, коли він зіткнеться з його найбільшим випробуванням.

Прийміть Мою чашу Моя дочко так і для тих, хто приймає Моє Святе Слово, через ці повідомлення, знайте, що ваша щедрість духу врятувати мільйони душ щодня.

Жодна хвилина вашого страждання не витрачається даремно.

Я розумію, Мої діти, що, коли Ви приймаєте на себе Мій хрест і йдете слідом за Мною, в результаті ви будете страждати.

Але знайте, що таким чином ви допомагаєте Мені врятувати більшу частину людства. Ви також будете допомагати Мені в правлінні на землі, коли обманщик буде вигнаний, і в результаті виникне Мій Новий Рай на землі.

Знайте також, що ви,- хто страждає зі Мною, слідуючи Моїм шляхом до Раю, це буде той же самий шлях на Голгофу, коли Я прийшов у перший раз.

Християни сьогодні, можуть вважати, що якби Я прийшов в інший раз-тобто вдруге, то до Мене ніколи б не ставилися з такою жорстокістю знову. Ну,вони помиляються.

Опір відносно Мого Другого Пришестя буде жорстоким.

Моє Святе Слово буде, і вже є осміяним і піддано сумніву.

Мої діти, особливо ті, з жорсткими і твердими переконаннями не розуміють, що Мої пророки будуть зовні відкинуті більшістю як вони були відкинуті в минулому.

Моє Слово, дане вам на цей раз,вже ігнорується в багатьох колах Церкви і опускається так само, як це було і випадку з фарисеями під час Мого перебування на землі.

Правда Мого вчення, яка ніколи не змінювалася, буде вважатися брехнею.

Чому це відбувається? Я кажу вам це тому, що так багато з них перекрутили правду Мого вчення до такої міри, що вони більше не вірять в смертний гріх.

Так багато воліють ігнорувати істину, що міститься в Біблії.

Чому ви заперечуєте, наприклад, існування 1000 років Нового Неба і Нової Землі?

Це одкровення є дуже специфічним і там є правда щоб бачити для всіх.

Тим не менш, Моє Святе Слово заперечується.

Книга Одкровення, зокрема пророцтва, що містяться в книзі Даниїла, були дані вам тільки по частинах. Багато хто з вас заплуталися.

Але це тому, що зміст який був відкритий цим пророкам був закритий і прихований до кінця часів.

Тільки Я, Ісус Христос, Агнець Божий, має право розкрити зміст для всього людства.

Як ви можете стверджувати, що все знаєте про Моє Друге Пришестя, коли ви знаєте тільки частину? Коли це ще не було виявлене?

Ви повинні слухати Моє Святе Слово,бо воно надається вам щоб спасти ваші душі.

Якщо ви будете продовжувати заперечувати Моє Слово, після того як трапиться Попередження, так як ці Мої повідомлення в світі будуть продовжувати розвиватися,-ви будете винні у відмові Моєї Руки Милосердя.

Незалежно від того, наскільки ви вірите в Мене, або стверджуватимете, що знаєте Мене, ви будете здійснювати гріх відречення від Мене. Таким чином ви будете втрачені для Мене і не будете готові, щоб увійти в ворота Раю.

Це Мій обов’язок, наданий Вам з чистої любові і співчуття, що Я зараз намагаюся підготувати вас до кінця часів.

Будь ласка, не відкидайте Мене в цей другий раз,оскільки Я приходжу, щоб врятувати людство від вічного прокляття і пропоную вам ключі до вічного спасіння.

Саме тому, що Я люблю вас,Я повинен бути непохитним і привести вас до істини.

Не чекайте, Мого Судного Дня, щоб дізнатися правду.

Ходімо зараз зі Мною, і допоможіть Мені врятувати душі всього людства.

Ваш Вчитель і Спаситель

Ісус Христос

Bookmark the permalink.