• Прохання про молитовне чування!

    Існує велика потреба в молитві, щоб захистити цю Місію Спасіння від подальших нападів сатани, щоб врятувати душі від прокляття і для того, щоб Залишкова Aрмія об'єдналася і зміцнилася Благодаттю Божою. Ось 6 інструкцій, надісланих від страждаючої душі в Святе Ім’я Ісуса: (читати далі на сторінці в категорії)

Мої вірні священнослужителі, які залишаться відданими Моєму Слову, піднімуться і поведуть вас

Мої вірні священнослужителі, які залишаться відданими Моєму Слову, піднімуться і поведуть вас

Середа, 4 березня 2015 року, 22:12

Моя дорога, улюблена дочко, Мій Голос пригнічений духом темряви в той час, коли людство потребує Мене найбільше.

Йде запекла духовна битва, яка ведеться Моїм Царством проти сил лукавого. Тим не менш, багато людей не звертають уваги на цю битву, тому що злий дух поширює нове хибне вчення, яке, на перший погляд, буде виглядати популярним, бажаним, довгожданим та схваленим тими, хто стверджує, що проповідує Моє Слово, яке насправді не Моє.

Лукавий – обережний, хитрий та підступний, і тому, коли його агенти представлять вам нову подачу Мого Вчення, ви можете бути впевненими, що воно буде подане у чудовій обгортці, щоб виглядати правильним. Міць Моїх ворогів придушує Віру Мого народу, і він не бачить того, що йому подають.

Плутанина приходить не від Мене. Моє Слово – ясне, Моє Вчення – безконечне. Людство прийняло гуманізм та атеїзм як заміну для Мене. Мене відкинули, а Моє Слово приймається тільки частково, в той час як інші його частини перекручені, щоб задовольнити потреби грішників, які хочуть виправдати свої беззаконня. Вони можуть виправдовувати єресь поміж собою, але Я бачу все і Я буду судити Християн за те, що вони відкидають Моє Слово, і за дії проти Мене, які вони схвалюють.

Християни будуть скоро у світі піддані остракізму і будуть переживати великі труднощі через ненависть, яка існує в світі до Мене. Мене зневажають ті, хто колись знав Мене, але хто тепер Мене відкинув. Мене ледь терплять ті, хто знає, Хто Я Є, але хто відміняє частину Мого Вчення, тому що Істина незручна для них.

Мене цуралося багато людей під час Мого Перебування на землі, а особливо ті горді душі, які пасли Моє Стадо в храмах. Вони проповідували Слово Боже, але не хотіли чути Правду з Моїх Вуст, Вуст Справжнього Месії.

І зараз є невірні Мені священнослужителі, які не дотримуються Істини. Багато з них більше не приймають Моє Святе Слово, яке, подібно до джерельної води, залишається криштально чистим. Вони замулюють воду, яка виливається Святим Духом, і невинні душі будуть її пити. Правда буде спотворена і багато людей будуть примушені проковтнути вчення темряви, яке сяятиме яскраво, як сліпуча зірка. Це нове хибне вчення не матиме нічого спільного зі Мною, і тільки ті, хто вірить у Святе Євангеліє і хто відмовиться відступати від нього, знайдуть Вічне Життя.

Я прийшов, щоб принести вам Істину заради вашого спасіння, а ви розіп’яли Мене за це. І все ж, через Мою Смерть на Хресті Я переміг смерть. Все, що Я зробив, було зроблено для вас, і все, що стало результатом Моєї Перемоги над смертю, є вашим. Життя тіла стає вашим, якщо ви вірите у Мене, і душа ваша буде жити вічно. Відкиньте Мене перед Моїм Другим Пришестям – і ви не будете готовими прийняти Мене. Якщо ви приймете брехню, хоча вже знаєте Істину Мого Слова, то ви впадете у відчай. І тепер Я мушу бути розіп’ятий ще раз, і на цей раз це буде невеликою скорботою для Мого Тіла — Моєї Церкви — бо ви покинете Мене перед тим, як Я прийду у Великий День. Я буду забутий, а самозванця будуть обожнювати; поклонятися і вітати, як царя, в той час як Я лежатиму в канаві і Мене топтатимуть.

Тільки завдяки Силі Святого Духа Мої вірні послідовники будуть здатні вистояти в цій битві за душі, і Я даю вам зараз усяку Благодать, щоб відкрити вам очі до Істини і захистити вас від обману.

Мої вірні священнослужителі, які залишаться відданими Моєму Слову, піднімуться і поведуть вас Шляхом Істини. Ці Мої хоробрі священнослужителі отримають надзвичайну Благодать, щоб допомогти Християнам ясно бачити різницю між правильним і неправильним. Будьте мужніми усі ви і знайте, що ця Благодать в даний час виливається на цих Моїх слуг, бо без їх проводу вам було би важко проголошувати Істину.

Я люблю вас усіх. Я ніколи не покину вас. Я притягую вас до Себе і закликаю вас молитись Молитвами Мого Хрестового Походу, щоб отримати Благословення, яке необхідне для цієї дороги, що лежить перед Вами. Святий Дух на вас спочиває і ви будете наповнені усяким можливим Даром, щоб підтримувати вашу відданість Мені.

Звертайтеся до Мене завжди за допомогою, щоб отримати мужність, силу і здатність відноситися до ваших ворогів з любов’ю та співчуттям, які необхідні, якщо ви хочете стати Моїми справжніми учнями. Любити Моїх ворогів, однак, не означає приймати єресь. Я також прошу, щоб ви відмовилися від будь-якої ненависті в Моє Святе Ім’я.

Проголошуйте Моє Слово. Немає ніякої необхідності захищати його.

Люблячий вас Ісус Христос

Спаситель і Відкупитель всього Людства

Bookmark the permalink.