• Прохання про молитовне чування!

    Існує велика потреба в молитві, щоб захистити цю Місію Спасіння від подальших нападів сатани, щоб врятувати душі від прокляття і для того, щоб Залишкова Aрмія об'єдналася і зміцнилася Благодаттю Божою. Ось 6 інструкцій, надісланих від страждаючої душі в Святе Ім’я Ісуса: (читати далі на сторінці в категорії)

Мати Спасіння: Вірні різних релігій також повинні почати молитися мою Святу Вервицю, бо вона принесе кожному з вас великий захист.

Мати Спасіння: Вірні різних релігій також повинні почати молитися мою Святу Вервицю, бо вона принесе кожному з вас великий захист.

Неділя, 2 лютого 2014 р. Божого 17:09

Мої найдорожчі діти, я прошу, щоб ви молились мою Пресвяту Вервицю відтепер щодня, щоб захистити цю Місію від сатанинських атак. Молячись мою Пресвяту Вервицю щодня, ви зменшите зло Сатани і тих, які перебувають під його впливом, тоді, коли він намагатиметься відвернути душі від слідування за цим особливим Закликом з Небес.

Вірні різних релігій також повинні почати молитися мою Святу Вервицю, бо вона принесе кожному з вас великий захист. Пресвята Вервиця призначена для всіх, хто хоче мати привілей мого захисту – Дару, який я отримала від Бога, щоб захищати душі від лукавого.

Так багато із вас, дорогі діти, будете мучитись, якщо ви не пом’якшитесь. В противному разі ви покинете цю Місію. Вороги Бога будуть використовувати всю можливу владу, щоб зупинити вас. Вони смикатимуть вас, ганьбитимуть вас і звинувачуватимуть у злих вчинках. Ігноруйте їх і дозвольте мені, вашій люблячій Матері Спасіння, втішити вас і забезпечити вам весь необхідний захист.

Під час Місії мого Сина на Землі Він був зраджений дуже багатьма способами. Вони чекали на Нього в селах з камінням у руках. Коли Він проходив повз них разом із сотнями Своїх послідовників, вони жбурляли у Нього камінням зі схованок, щоби ніхто не знав, чиїх рук це робота. Вони ненавиділи Його, скаржилися на Нього Церковній владі, поширювали нечестиву брехню про Нього і казали, що Він лихословив і хулив проти Бога. Проте жоден з них не міг достовірно пояснити, яким чином Він був винен у таких речах. Потім вони витратили багато часу, закликаючи Його учнів відректися від Нього. Багато з них так і зробили. Тоді Фарисеї попередили всіх, котрі молилися у храмах, що якщо вони будуть продовжувати йти за моїм Сином, їм більше не дозволять входити у Дім Божий. І багато з них перестали йти слідом за моїм Сином. Ці душі проливали гіркі сльози печалі після того, як мій Син був розп’ятий, бо лише тоді вони зрозуміли, як образили Його.

Те ж саме відбудеться щодо цієї Місії, яка прокладає шлях Господу і Великому Дню Другого Пришестя мого Сина. Всі можливі зусилля будуть спрямовані на ослаблення Вцілілої Церкви. Будуть використані всі можливі спроби, щоби послабити вашу рішучість. Різні плани будуть створені, щоб спонукати вас відвернутися від свого власного спасіння та спасіння інших.

Ви ніколи не повинні дозволити духу зла послабити ваш дух, вашу віру чи змусити вас зректися мого Сина. Ніколи не втрачайте віру в мого Сина чи Його Обітницю прийти знову, щоб принести людству Новий Початок. Він ніколи не підведе вас. Він розуміє, як вам всім це важко дається, біль, який ви терпите, а також жертви, на які ви йдете заради Нього.

Пам’ятайте, що ви – Його, і якщо ви справді є частиною Його, і підкоряєтесь Йому, ви стаєте частиною Його Світла. Боже Світло, присутнє в душах, притягує темряву, яка є в інших душах. Коли Сатана використовує у такий спосіб ці темні душі, його лють стає видимою і відчутною. Коли починаються виступи проти цієї Місії, благословенної Богом, вони ніколи не будуть раціональними чи спокійними. Виявлена безумна лють буде явною ознакою того, наскільки Сатана ненавидить цю Місію. Саме тому вам потрібно щодня промовляти мою Святу Вервицю, щоб захистити цю Місію.

Завжди довіряйте моїм настановам, бо мій Син доручив мені допомагати всім вам впоратися із труднощами, які вам доведеться терпіти в Його Ім’я.

Ваша Любляча Матір

Мати Спасіння.

Bookmark the permalink.