• Прохання про молитовне чування!

    Існує велика потреба в молитві, щоб захистити цю Місію Спасіння від подальших нападів сатани, щоб врятувати душі від прокляття і для того, щоб Залишкова Aрмія об'єдналася і зміцнилася Благодаттю Божою. Ось 6 інструкцій, надісланих від страждаючої душі в Святе Ім’я Ісуса: (читати далі на сторінці в категорії)

Мати Спасіння: Ці Медальйони навернуть усі душі, які відкриті до Милосердя Мого Сина, Ісуса Христа.

Субота, 14 вересня 2013 р. Божого 16:10

О моя дитино, так як я полюбила мого Сина, з тої миті, коли я заглянула в Його прекрасне Обличчя, так я люблю усіх Божих дітей як своїх власних. Я — Мати Божа, але я також Мати усіх Божих дітей, і я пообіцяла допомогти їм у момент їхнього остаточного спасіння. Мій Син, коли Він коронував мене на моїй Коронації у Небесах, надав Мені право стати Матір’ю дванадцяти племен — дванадцяти націй у Новому Єрусалимі. До світанку того дня я, як Мати Спасіння, шукатиму душі скрізь і привертатиму їх до мого Сина. Я допомагаю Йому у цьому важкому завданні, і так, як моє Серце з’єдналося з Його Серцем, воно також з’єдналося і з серцями тих, хто справді любить мого Сина.

Як ваша Мати, я люблю усіх Божих дітей. Я відчуваю однакову любов до кожного з вас, як будь-яка мати відчуває її до свого дитяти. Я бачу Божих дітей так, наче всі вони — просто маленькі діти. Я відчуваю їхній біль. Я страждаю з моїм Сином, коли Він дивиться на грішників, які відкидають Його Любов до них. Як Він страждає через них, і як багато сліз я тепер проливаю, коли спостерігаю як зростає убогість людини через поширення гріха. Втім, у світі ще живе багато любові. Ця любов, коли вона чиста, витримає пітьму і, наче маяк, вона привертатиме душі до себе. Саме у такий спосіб Бог діятиме, для того, щоб просвітити людство. Він використовуватиме любов тих, хто любить Його, щоб привести до Себе інші душі.

Мій обов’язок — запропонувати якомога більшій кількості грішників шанс спасти свої душі. Я роблю це через об’явлення, які можна побачити, коли Я з’являюся, щоб запалити віру грішників у всьому світі. Зараз я роблю це шляхом надання Медальйона Спасіння. Моя дитино, як я вже казала, цей Медальйон має бути доступний у світі через тебе, і на основі вказівок, які ти від мене отримала. Ці вказівки знаєш лише ти. Ці Медальйони навертатимуть усі душі, які відкриті до Милосердя мого Сина, Ісуса Христа. Це приведе до спасіння мільйонів.

Дякую, діти, що відкрили свої серця мені, вашій Матері, і що виявляєте слухняність моєму улюбленому Синові, Ісусові Христові, Спасителю людства.

Ваша Матір

Мати Спасіння.

Bookmark the permalink.