• Прохання про молитовне чування!

    Існує велика потреба в молитві, щоб захистити цю Місію Спасіння від подальших нападів сатани, щоб врятувати душі від прокляття і для того, щоб Залишкова Aрмія об'єдналася і зміцнилася Благодаттю Божою. Ось 6 інструкцій, надісланих від страждаючої душі в Святе Ім’я Ісуса: (читати далі на сторінці в категорії)

36. Мати Спасіння: Багато людей вважатиме, що антихрист – дуже свята людина

П’ятниця, 7 лютого 2014 р. Божого, 15:50

Моя дитино, якщо б Мій Син, Ісус Христос, ходив в цей час по землі – Його б вбили. Жоден офіційний представник Моєї Церкви не прийняв би Його. Він став би посміховиськом, потім Його би боялися і так зневажали, що вони б Його розіп’яли, як і попереднього разу.

Цього разу Мій Син прийде тільки в Дусі і за Велінням Мого Отця, Він не з’явиться на землі як людина, в тілі.

Я закликаю, щоб це Послання було зрозумілим для всіх, бо багато прийде в Його Ім’я, але один із них підніметься на вершину і скаже, що він – Мій Син, але це буде неправдою.

Антихрист підніметься і стане настільки могутнім, що його зображення буде видно повсюди. За його образом будуть зведені статуї, а його обличчя постійно з’являтиметься у новинах і телевізійних екранах по всьому світу. Йому аплодуватимуть найпотужніші лідери, але свій вплив на людство він по справжньому виявить тільки після того, як його відкрито привітає, а потім схвалить лжепророк.

Якби Мій Син об’явився у тілі знову і привернув би до Себе увагу, вони б знищили Його. Антихрист, однак, буде прийнятий у світі і його помилково визнають за Ісуса Христа.

Кожне слово з Біблії щодо Другого Пришестя Мого Сина буде перероблене і перекручене для того, щоб переконати світ, що вони є свідками повернення Ісуса Христа. Вороги Мого Сина, які змішалися з Його невинними служителями в Церквах Мого Сина в усьому світі, вестимуть до серйозної помилки. Їхні лідери приймуть антихриста і будуть заохочувати душі обожнювати його. Його вплив шокує багатьох з тих, хто залишиться вірним Богу і дуже важливо, щоб ви захистили свої душі перед його гіпнотичною чарівністю.

Якщо ви будете носити на собі Медаль Спасіння, то вона, разом з іншими Благодатями, які вона дає, надаватиме вам захист від влади антихриста. Не робіть помилки, бо антихрист зачарує багатьох і його будуть вважати найбільш могутнім, популярним, харизматичним і впливовим лідером усіх часів. Багато людей вважатиме, що антихрист дуже свята людина і через його зв’язки з Церквою Мого Сина мільйони людей пристануть на те, що вони вважатимуть Правдою. Ця фальшива зовнішність святості принесе сльози радості всім тим, хто до того часу не мав ніякої віри в своєму житті, ані віри в Бога. Вони щедро розсипатимуть похвалу цій людині і віддадуть йому почесті за спасіння своїх душ.

Спочатку антихрист буде видаватись великим лідером із привабливою, чарівною і приємною зовнішністю. Тоді з часом він почне проявляти цілительські сили і багато людей будуть виходити і заявляти, що він зцілив їх. Багато також стверджуватимуть, що стали свідками чудес у його присутності. Потім по всьому світу станеться серія фальшивих видінь, в яких буде видно зображення знаку Святого Духа.

Засоби масової інформації створять йому богоподібний образ і лише незначна кількість людей наважиться публічно дорікнути йому. Завдяки знанням багатьох мов він обдурить мільйони за дуже короткий проміжок часу. Потім почнуть розповсюджувати чутки, що Ісус Христос прийшов вдруге. Ці чутки будуть підживлюватися тими, хто невтомно працюватиме для антихриста, поширюючи брехню доти, доки, врешті-решт, його не приймуть помилково за Мого Сина. Зараз всі ці події здаються неправдоподібними, але коли вони всі розгортатимуться перед вами, то здаватиметься, що це природний ряд подій, який сприйматиметься багатьма з духовним піднесенням.

Потім, оскільки всяку диявольську брехню сатана представляє світові навиворіт, стане видно, як антихрист через сатанинські ритуали піднесеться на Небо. Мій Син, під час Свого повернення, буде сходити на хмарах – зворотнім шляхом до того, як Він вознісся на Небо – так, як Він і обіцяв.

Тоді антихрист і всі ті, хто по-рабськи поклонялися йому, будуть вкинуті у вогняне озеро, а мир буде вашим, дорогі діти. Всі ті, хто залишаться вірними Істині, будуть в мить ока піднесені в Новий Рай, коли Небо і Земля стануть одним цілим.

Ваша улюблена Мама

Мати Спасіння

Bookmark the permalink.