• Прохання про молитовне чування!

    Існує велика потреба в молитві, щоб захистити цю Місію Спасіння від подальших нападів сатани, щоб врятувати душі від прокляття і для того, щоб Залишкова Aрмія об'єдналася і зміцнилася Благодаттю Божою. Ось 6 інструкцій, надісланих від страждаючої душі в Святе Ім’я Ісуса: (читати далі на сторінці в категорії)

Масонство проникло в Мою Церкву на землі, і незабаром розкол, що був передбачений, призведе до поділу і неспокою серед Моїх вірних слуг.

Масонство проникло в Мою Церкву на землі, і незабаром розкол, що був передбачений, призведе до поділу і неспокою серед Моїх вірних слуг.

Середа, 13 лютого 2013 р. Божого 11:20 

Моя щиро улюблена дочко, величезний гнів сповнює зараз Небеса, коли Терновий Вінець опускається, щоби розчавити Моє Тіло, Католицьку Церкву на землі.

Це пророцтво, яке детально повідомлялось вам упродовж останніх двох років, вже стає реальністю.

Зараз, коли інші Мої Одкровення незабаром будуть виконані, дуже небагато Моїх висвячених слуг зможуть ігнорувати Мої Заклики до людського роду, в такий безбожний ваш час.

Ця мерзенна група почала свою діяльність, щоб позбавити землю Правди Мого Вчення.

Мій Святий вікарій був змушений зробити цей крок, і через це сильно страждає. Масонство проникло в Мою Церкву на землі і незабаром розкол, що був передбачений, призведе до поділу і неспокою серед Моїх вірних слуг. Багато з них поняття не мають, коли їм подається брехня.

Вони також не знають, що фундамент Моєї Церкви, Католицької Церкви, був розбитий в порох. На його місці повстане гидота і Я втручатимусь і посилатиму знаки, щоб попередити кожну душу про вагу молитви, щоби змогти розрізнити правду від брехні.

Це не занепад Католицької Церкви, який незабаром стане очевидним і поділить світ. Це все – їх участь в створенні Нової Світової Церкви, єдиної світової релігії, яка впровадить поганство та ідолопоклонство.

Лжепророк добре підготовлений, а його час надходить. У співпраці з антихристом вони поставлять світ на коліна.

Там не буде віддання пошани Богу, а лише звіру.

Я наполягаю, щоби всі Мої учні, всі Мої віруючі християни по всьому світі зберігали спокій. Моліться за мир і дайте Мені, вашому Ісусові, провадити вас в цей час.

Я закликаю всіх Моїх кардиналів, єпископів і Моїх висвячених слуг, щоб об’єднали своїх овець і залишалися вірними Моєму Навчанню.

Зверніть особливу увагу на те, що вони вас попросять проповідувати, бо тут є зміни. Ваші проповіді будуть задумані і написані для світського середовища і не матимуть істинної цінності.

Для того, щоб це було прийнято, як турбота про сучасний образ Католицької Церкви (у світі), вам це буде подано як пропозиція повної єдності, тобто всі релігії зводяться до однієї, так званої Сполученої Християнської Церкви.

Всі зовнішні ознаки спочатку можуть видаватись такими ж самими, як і були, і вони хочуть щоб ви так це бачили.

Поступово ви вже не впізнаєте Мого Святого Письма, адже вам будуть подані нові слова, фрази і нові форми Таїнств.

Серед справжніх віруючих, консервативних священиків, які будуть занепокоєні новою, сучасною формою, що її прийме Церква, коли знову почнуть просувати новий тип альтернативної сучасної Церкви, почнеться паніка.

Це буде зроблено масонською сіткою, яка проникла в кожен куточок католицької Церкви, в уряди і засоби масової інформації, які цю гидоту представлять, як велике нововведення.

Це початок кінця.

Моя Присутність буде мовчки вигнано з нової церемонії Богослужіння.

Всі ці церемонії будуть маскувати порожні скинії, тому що Мій Батько не дозволить на Мою Божу Присутність там.

Ви повинні залишатися об’єднаними, якщо ви католики, то продовжувати брати участь в щоденному Богослужінні і приймати Святе Причастя.

Адже всі християни повинні знати, що їх теж будуть спокушати до Нової Світової Релігії, розробленої тими народами, які перебувають у змові зі зрадниками Моєї Католицької Церкви. Вони хочуть створити світський, гуманістичний образ (фасад), який замаскує те зло, яке буде делікатно впроваджено.

Битва розпочалася, але ви, Мої любі послідовники, ви є сильніші, ніж думаєте.

Я є тут назавжди.

Я добре вас підготував. Щоби витримати, ви мусите відмовляти цю Молитву Хрестового Походу (100) Про виживання Християнства: 

„О, дорогий Ісусе, просимо Тебе про вміння пережити випробування, з якими ми зараз маємо справу, коли останній справжній Папа закінчує свою місію для Тебе. 

Допоможи нам стримати страшне приниження, з яким ми мусимо зараз зіткнутись через падіння Церкви, яку ми знали.

Ніколи не дозволяй нам відійти від Правди Твого Божого Слова. 

Допоможи нам мовчати, коли на своїх плечах будемо відчувати тягар нападів, які мають нас змусити відвернутись від Тебе і Таїнств, що Ти дав світові. 

Покрий Свою Армію потужною Любов’ю, яка нам необхідна як щит, щоби захистити нас від лжепророка і антихриста. 

Допоможи Твоїй Церкві на землі поширюватись і розмножуватись для того, щоби Вона змогла приєднатись до Правди і допомагати Тобі провадити наших братів і сестер на шляху Правди та належно підготуватись до Твого Другого Пришестя. Амінь.”

Не хвилюйтеся, Мої послідовники. Все в Моїх Святих Руках. Будьте терплячі.

Не виправдовуйте будь-яких своїх дій Моїм Ім’ям, бо, коли ви зробите це, ви будете захищати Моє Слово, у той час, як вашим завданням є лише проповідувати Моє Слово.

Ваш Ісус.

Bookmark the permalink.