• Прохання про молитовне чування!

    Існує велика потреба в молитві, щоб захистити цю Місію Спасіння від подальших нападів сатани, щоб врятувати душі від прокляття і для того, щоб Залишкова Aрмія об'єдналася і зміцнилася Благодаттю Божою. Ось 6 інструкцій, надісланих від страждаючої душі в Святе Ім’я Ісуса: (читати далі на сторінці в категорії)

985. Ви не можете поширювати Істину, якщо ваше „я“ прагне популярності

Вівторок, 10 грудня 2013 р. Божого, 23:00

Моя ніжно улюблена дочко, як Мені боляче бачити, що так багато людей приймають фальшиве смирення, яке лежить в основі гуманізму, який так підтримують ті, котрі в Моїй Церкві.

Моя Роль як Спасителя і Відкупителя людського роду в даний час вже забута. Ви і надалі будете свідками неправдивого смирення всередині Моєї Церкви, і всі аплодуватимуть тим, хто пропагує необхідність піклуватися про матеріальне благополуччя нужденних. В результаті це все призведе до виникнення фальшивої релігії.

Коли ви, ті що називаєте себе служителями Божими, вирішили замінити Правдиве Слово Боже вашим власним спотвореним його тлумаченням? Коли ви вирішили замінити Християнство на гуманізм, в якому і згадки немає про Мене? Хіба ви не знаєте, що ніщо не приходить з того, що не приходить від Бога? Як мало ви навчилися і якими нерозумними ви є, якщо ви вірите, що ваші так звані добрі справи – сконцентровані на матеріальному добробуті – можуть коли-небудь замінити Істину.

Якщо ви ігноруєте свою основну роль — найважливіше вчення про спасіння душ Божих дітей – то ви не можете ніколи казати, що ви Мої служителі. Як легко вам закликати до захисту бідних, нещасних і економічно неблагополучних членів вашого суспільства. Слідуючи цією помилковою стежкою, на якій ви шукаєте захоплення світу своїми так званими хорошими ділами, ви забуваєте найважливішу роль, для якої ви були покликані. Тобто служити Мені, вашому Ісусові. Це не значить шукати власної популярності в Моє Святе Ім’я. Яка користь кому-небудь від володіння земними благами в житті, якщо вони не можуть врятувати свої душі? Якщо ви шукаєте захоплення від мирського світу, через прилюдні вчинки, які призначені для того, щоб зробити вас популярними, то ви не несете Мій Хрест. Якщо ви не наслідуєте Мене, то ви не можете говорити від Мого Імені. Ви не можете поширювати Істину, якщо ваше „я“ прагне популярності.

Якщо ви забуваєте про Жертву, яку Я зробив, щоб врятувати ваші душі, то ви не можете служити Мені. Коли священик забуває причину, чому він став Моїм служителем, його гріхопадіння вдесятеро більше, ніж у звичайної душі. Бо коли він відділяє себе від Мене, він бере з собою душі, на які він має вплив і які довіряють його думці.

Послухайте зараз, Мої священнослужителі, цей Мій Заклик до спасіння душ всіх тих, над ким ви були призначені через Таїнство Священства. Якщо ви не спроможні повторити те, чому вас навчили, то ви не навчаєте Правді. Коли ви пропагуєте гуманізм і закликаєте душі з вашої єпархії робити те ж саме, ви відкидаєте Мене. Ви замінюєте Мене, Ісуса Христа, на бажання не тільки сприяти соціальній справедливості, але й шукати захоплення в очах інших своїми добрими ділами. Їхнє захоплення і ваше бажання бути популярними означає, що ви більше не служите Мені. Якщо ви більше не служите Мені, ви дозволяєте собі впасти в оману, і незабаром ви взагалі не будете визнавати Мене, так, як повинно бути.

Лише деякі, вибрані, будуть служити Мені до останнього Дня. В той День, багато з тих, які називають себе служителями в Моїй Церкві на Землі, плакатимуть і кричатимуть, благаючи Мене виявити їм Милосердя. До того часу вони втратять для Мене мільярди душ, і багато з них будуть настільки поглинутими в мерзоту, що не зможуть зрозуміти правду про свою долю, поки не стане занадто пізно.

Прокиньтеся ті з вас, яких тривожить почуття відчаю і збентеження, яке оточує вас, як Моїх служителів, у цей час. Завжди залишайтеся міцно вкоріненими в Правді. Пам’ятайте про свою роль як Моїх священнослужителів — живити Моїх Овечок Правдою і забезпечувати, щоб вони отримували Їжу, необхідну для спасіння їхніх душ.

Ваше завдання — приносити Мені душі.

Ваш Ісус

Bookmark the permalink.