984. Я ніколи не ходитиму в тілі знову

Вівторок, 3 грудня 2013 р. Божого, 19:45

Моя ніжно улюблена дочко, всі ті, які кажуть, що вони приходять в Моє Ім’я і стверджують, що готують шлях для Господа, заставлять себе бути почутими в кожній частині світу – багато голосів, багато пророків, багато брехунів – всі вони без Уповноваження від Бога.

Будьте уважні, особливо тоді, коли ви чуєте пророка, який говорить вам, що він має обов’язок підготувати вас до Мого Другого Пришестя. Коли ви чуєте такі речі і вам кажуть, що Я з’явлюся у світі в тілі і душі, знайте, що це неправда. Я ще раз повторюю Своє Попередження для світу. Я ніколи не ходитиму в тілі знову. Я прийшов у тілі вперше, але коли Я прийду вдруге, то це буде в той самий спосіб, в який Я покинув землю – на хмарах.

Невдовзі вам покажуть великі вчинки, які будуть вважатися великими ділами по підготовці до Мого Другого Пришестя. Низку ретельно інсценованих чудесних зцілень буде представлено світові тими ворогами Бога, які казатимуть, що вони є від Мене. Багатьох ці чуда так приголомшать, що вони піддадуться на цей злий обман. Так багато чудес, величних вчинків – і всі вони вважатимуться здійсненими Божою Рукою – переконають навіть скептиків, що відбулися Божественні Чуда. Ці фальшиві представники, які казатимуть, що вони ведуть Мій народ, будуть обсипані великими похвалами. Невдовзі світові відкрито оголосять, що ці самозванці є живими святими і це станеться незадовго до того, як вони представлять антихриста.

Всі ці приготування планувались впродовж семи років і швидкість, з якою вводяться такі радикальні зміни, не є випадкова. Моє Друге Пришестя стане темою постійних дискусій. Всіх попросять підготуватися до цієї Великої Події, але помилки у християнській доктрині будуть чисельними. Тільки ті, які мають відкриті очі, щоб бачити Правду і ті, які не бояться зустрітися з Правдою, розпізнають цю фальсифікацію. І для них це буде дуже важким тягарем. Серед усього того галасу, щедрих похвал, які будуть сипатися на тих, які викрали Престіл Мудрості, буде дуже мало розмов про Моє Святе Слово. Все, про що будуть говорити, це про важливість доброчинності. І жодного слова про працю, яка необхідна для пошуку спасіння згідно зі Словом Божим.

Коли світський світ вкінці поступиться і об’єднає свої зусилля з фальшивими самозванцями, які захоплять Божий Храм, надійде час для найбільшої мерзоти, свідками якої ви станете. Це станеться, коли буде створено храм, який стане сідалищем антихриста. До того часу число тих, які будуть обожнювати антихриста, налічуватиме мільярди. Однак ті, які знають Правду, не будуть змушені довго чекати, бо царювання звіра буде дуже коротким. І потім усі почують сурму. В той день вороги Бога будуть вкинуті у вогняне озеро, саме так, як і було передбачено.

Пам’ятайте про пророцтва. Все станеться так, як було передбачено – тих самозванців, які скажуть, що прийшли в Моє Ім’я, будуть любити, захоплюватись ними і боготворити. А тих, які насправді приходять в Моє Ім’я, будуть зневажати і ненавидіти. Але з їхніх уст вийде Вогонь Духа Істини і через їхнє страждання багато інших людей будуть врятовані, які в іншому випадку не були б врятованими.

Ваш Ісус

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.