972. Мільярди навернуться і вперше визнають Бога, Триєдиного Бога

Субота, 16 листопада 2013 р. Божого, 22:17

Моя ніжно улюблена дочко, коли Я прийду до світу в Моєму Божому Милосерді, людям буде надано шанс шукати Мого Милосердя, тому що для багатьох з них це буде перша справжня сповідь, в якій вони братимуть участь.

Кожен, неважливо, ким він є, зазнає цього Мого унікального одкровення, благословенного Волею Мого Отця. Просвітлення Сумління принесе з собою багато болю, тому що смуток, якого зазнають загублені душі, буде таким, що вони не зможуть витримати шоку. Багато хто ослабне і знепритомніє, переповнений горем. Але вони усвідомлять, наскільки очищеними мають бути їхні душі, перш ніж вони будуть готовими увійти у Мій Вічний Рай. Саме тоді ці люди дізнаються, що від них очікується і терпітимуть спокутування протягом деякого часу після Великої Події. Багато людей будуть думати, що це їм сниться. Деякі будуть думати, що це кінець світу, але це буде не так. Однак це буде Останнє Попередження, дане людству, щоб допомогти йому спокутувати свої гріхи перед Богом.

Мільярди навернуться і вперше визнають Бога, Триєдиного Бога і вони будуть вдячні за наданий їм доказ Існування їхнього Творця. Деякі просто зіщуляться від Мого Світла і це принесе їм неймовірний біль, і вони будуть ховатися і відвертатися без крихти каяття у своїх душах. Вони відкинуть Моє Втручання. Тоді решта радітимуть, коли досвідчать Променів Мого Милосердя, бо ці душі будуть настільки вдячними за те, що стали свідками Моєї Присутності, що вони з легкістю притягнуться до Мого Світла, сумуючи за Моєю Присутністю, яка буде для них недосяжною, бо це ще не буде час для відкриття Воріт Мого Нового Раю. І тоді вони повинні будуть покутувати як Мої учні за ті душі, які відкинуть Мою Милосердну Руку.

Після Великого Божого Втручання, даного людству як шанс підготуватися до Мого Другого Пришестя, світ буде задаватися багатьма питаннями. Деякі настільки поміняються в душі, що вони присвятять багато часу, допомагаючи навернутися тим, яким вони бажатимуть допомогти врятуватися від обману. Інші будуть каятися і їм знадобиться певний час, поки вони повністю зрозуміють значення їхньої зустрічі зі Мною і вони приділять багато уваги своєму примиренню зі Мною.

Тоді вороги Бога будуть заперечувати, що Попередження відбулося і вони обмануть мільйони людей, щоб ті повірили в те, що це була космічна подія, коли сонячне світло охопило всю планету, одиничний випадок, викликаний рухом землі довкола своєї осі. Ніщо не могло би бути таким далеким від Правди. І в той час, як вони пропонуватимуть всі ці пояснення, вони будуть заперечувати Існування Бога і відтягувати багатьох від Мене. На жаль, багато людей не повернуться до Мене і тільки через Боже Втручання, коли Бог буде змушений покарати Своїх ворогів, щоб привести їх до тями, душі зможуть очиститися.

Будьте вдячні за це Милосердя, бо без цього Божого Дару дуже небагато людей були б здатними увійти у Ворота Раю.

Ваш Ісус

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.