• Прохання про молитовне чування!

    Існує велика потреба в молитві, щоб захистити цю Місію Спасіння від подальших нападів сатани, щоб врятувати душі від прокляття і для того, щоб Залишкова Aрмія об'єдналася і зміцнилася Благодаттю Божою. Ось 6 інструкцій, надісланих від страждаючої душі в Святе Ім’я Ісуса: (читати далі на сторінці в категорії)

967. Їхня віра буде піддаватись таким випробуванням, яким ніколи раніше не піддавалась

Четвер, 14 листопада 2013 р. Божого, 12:00

Моя ніжно улюблена дочко, Боже Світло світить на всіх Його дітей, які знаходяться в єдності зі Мною, Ісусом Христом, в цей час. Всі ті християни в світі, які живуть згідно з Моїм Словом, їдять Моє Тіло і п’ють Мою Кров, будуть переживати духовні страждання, як ніхто інший, через їхню віру в Мене.

Я маю на увазі всіх християн, що живуть по Правді, які поводяться так, як Я їх навчив, і слідують Моєму Вченню Слово в Слово. Всі вони, в тому числі й ті, які ніколи не чули про ці Мої Послання для світу, скоро зрозуміють, що означає жити в Мені і зі Мною.

Їхня віра буде піддаватись таким випробуванням, яким ніколи раніше не піддавалась і, на жаль, багато хто не зможе витримати тиску, з якими вони повинні будуть матимуть справу, через проявлену до них ненависть. Вони будуть робити все можливе, щоб залишатися вірними Святому Євангелію, але роблячи так, вони притягнуть страшну ненависть і будуть названі брехунами. Досить скоро всі християни, які відкрито проголошуватимуть Моє Слово, будуть звинувачені в тому, що вони є консервативними хуліганами, в той час як справжніми злочинцями будуть ті, які їх звинувачуватимуть.

Я закликаю всіх вас зберігати мовчання і ніколи не відповідати задирам, які намагаються зруйнувати вашу віру і любов до Мене. Ті, які будуть випльовувати отруту і кричатимуть на вас, потребують ваших молитов і прощення. Молячись за такі душі, ви знищите вплив сатани, і йому буде важко вилити свій гнів на вас.

Моліться, моліться, моліться за всіх тих, котрі будуть використані як пішаки у запеклій битві, щоб знищити Мою Церкву на Землі. Будь ласка, моліться цією Молитвою Хрестового Походу, щоб витримати релігійне переслідування.

Молитва Хрестового походу (126) Щоб витримати релігійне переслідування:

„Дорогий Ісусе, допоможи мені витримати будь-яке переслідування в Твоє Святе Ім’я. Допоможи тим, які впали в оману, вважаючи, що вони засвідчують Твою Справу. Відкрий очі всім тим, у кого може з’явитися спокуса знищити інших через злі вчинки, дії або жести. Захисти мене від ворогів Бога, які повстануть, щоб спробувати змусити замовкнути Твоє Слово і які намагатимуться позбутися Тебе. Допоможи мені пробачити тих, хто зрадив Тебе, і дай мені Благодать залишатися непохитним у моїй любові до Тебе. Допоможи мені жити згідно Істині, якої Ти навчив нас, і залишатися під Твоїм Захистом навіки. Амінь.“

Ідіть, всі ви, хто справді любить Мене, і слідуйте всьому, чому Я навчив вас. Любіть один одного, як Я вам казав. Ніколи не виявляйте ненависті по відношенню до інших. Замість цього, моліться за тих, хто переслідує вас. Проявляйте любов, коли вам показуть ненависть, тому що це буде ваша зброя проти влади зла.

Ваш Ісус

Bookmark the permalink.