• Прохання про молитовне чування!

    Існує велика потреба в молитві, щоб захистити цю Місію Спасіння від подальших нападів сатани, щоб врятувати душі від прокляття і для того, щоб Залишкова Aрмія об'єдналася і зміцнилася Благодаттю Божою. Ось 6 інструкцій, надісланих від страждаючої душі в Святе Ім’я Ісуса: (читати далі на сторінці в категорії)

964. Мати Спасіння: Ви можете отримати спасіння тільки через примирення з Богом

Неділя, 10 Листопада 2013 р. Божого, 15:20

Моя дорога дитино, моя роль як Матері Спасіння – нагадати вам все, що я говорила вам протягом століть. Любіть один одного, як мій Син любить вас. Проявляйте співчуття до всіх, і особливо до тих, хто переслідує вас. Прислухайтесь до того, що я відкрила провидцям в Ла Салетт і Фатімі, і дослідіть це в найдрібніших деталях. Дуже мало з того, що я доручила, було виконано вами. Мої попередження були відхилені і наслідки ігнорування того, що вам було дано, тепер стануть реальністю.

Коли Небеса відкривають повідомлення людству – це наче спілкування з великою кам’яною фортецею. Деякі з моїх одкровень проникли через неї і були наслідувані. Велика кількість була просто відкинута тими, які мають слабку віру, і фортеця стала непроникною для втручання з Небес, дарованого вам, щоб збільшити вашу віру і щоб тримати вас у безпеці в Божих Руках.

Моя роль як Співвідкупительниці означає, що моя сила проти диявола була посилена в спосіб, який не був дарований мені Богом раніше. Тому зараз настав час, коли вся відданість мені буде ретельно відхилена ворогами мого Сина. Якщо вшановування мене буде відбуватися квапливо, а заклик до захисту країн від Комунізму перекручуватися, то мої прохання не будуть виконані. Відтепер я буду рідкістю на офіційному покровительстві, зазвичай передбаченому для мене, Божої Матері, в Церквах мого Сина на землі.

Моєї сили проти звіра будуть уникати шляхом усунення мого зображення, моєї Святої Вервиці та інших набожностей до Мене з багатьох Католицьких Церков.

Потім з Божих храмів видалять всі сліди мого Сина, Ісуса Христа, готуючи їх для звіра, який прийде і сяде на престолі в найвищому Божому храмі. Тоді справжнє значення примирення з Ісусом Христом замінять, коли вони скажуть, що вже не потрібно просити Бога пробачити вас за ваші гріхи, якщо ви ведете добре життя. Люди почнуть вірити своїм власним поглядам щодо того, що робить їх хорошими в Очах Бога. Але ви ніколи не повинні забувати, що спасіння, Дар для кожного грішника у світі, ніколи не може стати їхнім, якщо вони не просять Бога пробачити їх спочатку. Це є суть Завіту, який був здобутий для людського роду смертю мого Сина на Хресті. Ісус Христос здобув для всього світу спасіння від гріха і Дар Вічного Життя. Для того, щоб отримати цей Дар, ви повинні просити Бога пробачити вас за ваші гріхи.

Ви можете отримати спасіння тільки через примирення з Богом.

Ваша улюблена Мама

Мати Спасіння

Bookmark the permalink.