• Прохання про молитовне чування!

    Існує велика потреба в молитві, щоб захистити цю Місію Спасіння від подальших нападів сатани, щоб врятувати душі від прокляття і для того, щоб Залишкова Aрмія об'єдналася і зміцнилася Благодаттю Божою. Ось 6 інструкцій, надісланих від страждаючої душі в Святе Ім’я Ісуса: (читати далі на сторінці в категорії)

960. Всі потрясіння, свідками яких ви станете, будуть свідченням Істини пророцтв, даних Моєму улюбленому апостолу Йоану в Книзі Одкровення

Четвер, 7 листопада 2013 р. Божого, 18:35

Моя ніжно улюблена дочко, час для нового початку близький. В той час як продовжує відчуватись Велика Скорбота, відбудеться багато подій. Вороги всередині Моєї Церкви без будь-якого почуття сорому намагатимуться говорити, що нова єдина світська церква, яка приймає всіх грішників і всі релігії, схвалена Богом. Коли ті, хто в Моїй Церкві вітатають мирський світ, вона більше не буде слідувати Істині.

Якщо ви Мої справжні послідовники, ваша віра буде помітною у ваших діяннях і вчинках. Якщо ви Мої, то ви залишатиметеся вірними Божому Слову. Якщо ви дотримуєтеся Мого Слова, то ви слухняні всьому, чому Я навчив вас. Якщо ви не від Мене, то ви будете проклинати своїх братів і сестер. Якщо ви не від Мене, ви будете ненавидіти тих, які є Моїми. Якщо ви вважаєте, що отримаєте вічне життя, не заслуживши його, то ви дуже помиляєтеся.

Якщо ви говорите, що гріх є природним і що лише справедливий і чесний Бог може пробачити кожен гріх, то це правда. Але якщо ви вірите, що вічне життя є вашим природним правом і що вам не потрібно спочатку покаятися, тоді ви заперечуєте Правду. Я люблю кожного з вас. Я б ніколи не був жорстоким, недобрим, злим, образливим чи кривдником для будь-кого з Божих дітей. Але Я ніколи не відкрию двері до Мого Царства жодному грішнику, поки він не виявить справжнього жалю за свої гріхи. Коли Я веду вас до спасіння, Я відкриваю всі двері, так щоб Я міг вітати вас в останній день. Багато дверей відкриваються зараз, але мало хто входить до них. Ніхто з вас не увійде в Моє Царство, якщо ви не будете дотримуватися Мого Слова, даного вам у Святому Євангелії. Ваша віра повинна бути чистою. Ваша любов один до одного повинна бути щирою і ваш послух Моєму Слову принесе вам Дар вічного життя.

Багато тих, які називають себе Християнами, є невірними Моїй Церкві. Ви приймаєте Мене у Святому Причасті з почорнілими душами. Ви ігноруєте Моє Вчення і виправдовуєте гріхи, які вважаєте незначними в своїх очах. Злим язиком ви поширюєте брехню про інших і засуджуєте багатьох в Моє Святе Ім’я.

Вам була дана Істина у Святому Євангелії, але ви не живете так, як воно навчає вас. Моя любов до вас означає, що хоча багато з вас не заслужать на спасіння, яке Я дав світові через Мою Смерть на Хресті, Я все ще дам усім вам шанс побачити Істину під час Мого Божественного Милосердя, коли Я постану перед вами, щоб допомогти вам вирішити чи приймаєте ви, чи не приймаєте Мій Подарунок.

Всі потрясіння, свідками яких ви станете, будуть свідченням Істини пророцтв, даних Моєму улюбленому апостолу Йоану в Книзі Одкровення. Коли ви побачите, що Церква вступає в союз з мирським світом, ви будете знати, що настав час для Моєї Місії, щоб зібрати душі по всьому світу.

Ваш Ісус

Bookmark the permalink.