• Прохання про молитовне чування!

    Існує велика потреба в молитві, щоб захистити цю Місію Спасіння від подальших нападів сатани, щоб врятувати душі від прокляття і для того, щоб Залишкова Aрмія об'єдналася і зміцнилася Благодаттю Божою. Ось 6 інструкцій, надісланих від страждаючої душі в Святе Ім’я Ісуса: (читати далі на сторінці в категорії)

945. Ви – покоління, яке повинне буде засвідчити остаточне Розп’яття Моєї Церкви

Вівторок, 22 жовтня 2013 р. Божого, 13:30

Моя ніжно улюблена дочко, Мої любі священики об’єднаються в союзі зі Мною — менше половини з них всіх – але їх вірність Мені допоможе Моїй Армії вижити і зростати з метою розповсюдження Євангелія в часи глобальної темряви, яка буде відчуватись під час цього найбільшого в історії відступництва.

Відсутність пошани до Мене, Ісуса Христа, стає очевидною у всіх країнах, у громадських місцях і в Моїх Церквах. Моє бажання зараз – підготувати належним чином Мою Армію. Мої любі послідовники, не дозволяйте цим речам вас турбувати, бо вони будуть вас тільки відволікати, коли Мені потрібно, щоб ви були сильними у вашій вірі. Так само, як зачиняли двері перед лицем Моєї Матері, коли вона намагалася знайти притулок, саме перед Моїм Народженням, так і перед вашими обличчями їх будуть зачиняти.

Знайте, що коли введені в оману служителі в Моїй Церкві закриють перед вами двері, то тоді вам треба тільки повернутися до Мене. Знайте також, що ті, які називають себе святими людьми, добре обізнаними в Святому Письмі та у Вченні Моєї Церкви, ставатимуть в чергу, щоби першими засудити вас, тому що ви слідуєте за Істиною. Я маю на увазі всідуші в світі, які люблять Мене і знають Правду, і не обов’язково тих, які слідують за цими Моїми Посланнями для всього світу.

Дар Святого Духа зійде лише на тих, хто гідний одержати цей дорогоцінний Дар від Бога. Ті, які не мають Святого Духа, будуть викрикувати образи і намагатимуться переконати вас слідувати за єрессю, яка незабаром стане процвітати у всіх Християнських Церквах. Чим більше вони будуть показувати свій страх до цих Послань, тим більше вони нападатимуть на вас. Ви повинні ігнорувати їх сповнену ненависті злість і зберігати мовчання. Ці дні вже настали. Деякі з вас вже побачили на мить ту сувору протидію, яку вам доведеться терпіти через Мене.

Ви – покоління, яке повинне буде засвідчити остаточне Розп’яття Моєї Церкви, але знайте наступне. Моє Славне Тіло, Новий Єрусалим, підніметься з попелу, і ви будете обрані царювати серед дванадцяти народів. Якщо ви залишитеся вірними Мені, Я піднесу вас у славі, і Небо та Земля будуть вашими у майбутньому світі. Ви повинні зосередитися тільки на Мені під час цієї мерзоти запустіння, бо вона буде короткою. І тоді вже ніщо ніколи не розлучить вас зі Мною знову.

Ваш Ісус

Bookmark the permalink.